Årets revynummer:

Lånkerevyen – Friidrett (Stjørdal, Nord-Trøndelag)

Juryens begrunnelse:
Et soleklart finalenummer. Publikum er fortapt med en gang – talentet ligger i de totalt forskjellige karakterene som støtter hverandre og gjør hverandre gode. Perfekt eksempel på godt samspill og kjemi.
Fantastisk kroppsbeherskelse, meget smittende – vi blir fylt av energi!

Beste musikalske innslag:

Fjordarevyen – Sombys hodepine (Rypefjord, Finnmark)

Juryens begrunnelse:
Rørende, gripende, sterkt nummer. Synliggjør samefolkets historie på en ekte fin måte. Strålende melodivalg. Utrolig god ide som blir fullkomment løst. Flott sangstemme. Nydelig stilleben. Et klokt nummer. Har både latter og lidelse. Stolt slutt!

Beste tekst:

Tjongsfjordrevyen – Gunvor (Rødøy, Nordland)

Juryens begrunnelse:
Imponerende! En fullendt revyfigur som gjennom hele sin monolog overrasker og begeistrer, vrir og vender på ord og poenger som tar pusten fra oss! Holder timingen tross mange puncher. Den beste figuren vi har sett gjennom hele festivalen! Spiller falskt fantastastisk og vi vil høre mer!

Beste monolog:

Nonstadlaget – Skilsmissebarn (Hommelvik, Sør-Trøndelag)

 Juryens begrunnelse:

Stort talent! Strålende fremføring. Troverdig som barn. Bra tekstutvikling og en meget god punchline! Et perfekt monolog!

Beste sketsj:

Vestre Andebu vel’s revygruppe – PPPiB & T (Andebu, Vestfold)

Juryens begrunnelse:
Overraskende og morsom vri mot slutten – sluttpoenget er strålende!
Fint og aktuelt distriktspolitisk tema.

Beste sceneframføring:

Lånkerevyen – Friidrett (Stjørdal, Nord-Trøndelag)

Juryens begrunnelse:
Et soleklart finalenummer. Publikum er fortapt med en gang – talentet ligger i de totalt forskjellige karakterene som støtter hverandre og gjør hverandre gode. Perfekt eksempel på godt samspill og kjemi.
Fantastisk kroppsbeherskelse, meget smittende – vi blir fylt av energi!

Juryens fripris:

Siri T. Thuen – Ullsang (Tromsø, Troms)

Juryens begrunnelse:
Ullundertøy blir aldri det samme etter dette! Et absolutt talent. Profesjonell fremføring. Et ungt men sceneerfarent talent som har en lovende karriere foran seg.

NRKs radiopris:

«Hæ…» – Nordbygdarevyen, Arne Lindstad (Løten, Hedmark)

Juryens begrunnelse:
Klassisk og meget god monolog. Intelligent. God tekst med kjempeartig sluttpoeng. Relevant og aktuelt tema. Mange gode poenger underveis.

Norsk Toillingforbunds toillingpris:

«Knortpols» – Hatlingsetra Knort og separatorkompani (Steinkjer, Nord-Trøndelag)

Juryens begrunnelse:
Regimessig velkomponert nummer. Godt samspill. Karakterene med bi og hovedfiguren utfyller hverandre strålende. Hovedfiguren kombinerer dans, sang og skuespill på en flott måte!

Lornts’ Revypris:

«Pengekrisa» – FU Solbakken Folkehøgskole, Ingrid Bjørge Auestad (Skarnes, Hedmark)

Juryens begrunnelse:
For et kjempetalent!! En gave til norsk revy. Fremtidens revyartist leker med fortidens stjerner! Justerjente – artig artig! Mimikk, timing, kostyme, tekst – perfekt!!

 

Pris for beste opptreden i revyautomaten:

Miming – team Myklebust (Lillehammer, Oppland)

NRFs Ungdomspris:

Lilla rånere» – Lånkerevyen – til ungdomsforestilling (Stjørdal, Nord-Trøndelag)

Juryens begrunnelse:
Strålende nummer! Absurd og psykotisk og veldig veldig artig. Rullator rock and roll – hurra! Nydelige kostymer. Store talenter som gamle damer – dere har det i kroppen! We love you!

 

NRS’ Talentpris:

«Ja…Hallo» – Vennastranda Revylag (Snillfjord, Sør-Trøndelag)

 

Peter Bergs innsatspris:

Marit Lian (Hemne, Sør-Trøndelag)

Publikumspris, dagforestilling torsdag:

«Friidrett» – Lånkerevyen (Stjørdal, Nord-Trøndelag)

Publikumspris, kveldsforestilling torsdag:

«The Pløyboy song» – Henningrevyen (Steinkjer, Nord-Trøndelag)

Publikumspris, dagforestilling fredag:

«Grøfterap» – Fjordarevyen (Rypefjord, Finnmark)

Publikumspris, kveldsforestilling fredag:

«Stopp i Hommelvika» – Lånkerevyen (Stjørdal, Nord-Trøndelag)

Publikumspris, dagforestilling lørdag:

«Nokas-saka» – Fitjar Revylag (Fitjar, Hordaland)

Publikumspris, finaleforestilling 1:

Utgått

Publikumspris, finaleforestilling 2:

UKE-revyen 2008 – Kvinnen i mitt liv (Bergen, Hordaland)

Jury:

Klaus Joakim Solstad (leder), Marit Solbu og Shabana Rehman

Konferansierer:

Cathrine Stadsvik, Trine Lise Olsen, Anders Alsethaug, Halvor Haukerud, Anlaug Sellæg Asbøll, Monika Grammeltvedt og Per Erik Skogan

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.