Kanskje skal ditt revynummer oppføres i Danmark eller Sverige?

…store opplevelser venter!

Det finnes revyfestivaler også i Danmark (DM i revy) og i Sverige (SM i revy). Vi har startet et samarbeid mellom de tre nordiske revymesterskap, som skal løpe frem til og med DM i revy 2014.

 

Ideen er at under NM i revy skal det oppføres (utenfor konkurranse) et revynummer fra Danmark og et fra Sverige. Det samme vil så skje ved SM i revy (et dansk og norsk nummer) og ved DM i revy (et norsk og et svensk revynummer). Disse numrene velges av representanter fra de deltakende land. Norsk Revyfaglig Senter vil stå for utvelgelsen til Norge. Revynumre fra Sverige og Danmark fremføres under årets NM i revy 2013 på fredag kveld, men utenfor konkurransen.

Vi ønsker å utvikle revyen, og vi tror på utveksling over landegrenser. Derfor ønsker vi å sende ut aktive revylag, slik at de kan hente ideer og bringe sine erfaringer til revykolleger i nabolandene. De deltagende revyer får en unik mulighet til å møte likestilte revyfolk fra de andre nordiske land, og derved knytte nye kontakter, bli inspirert og lære av hverandre.

Her er datoene for mesterskapene:

Norsk Revyfestival- NM i revy arrangeres fra 10.-14 juli 2013
Svensk revymesterskap, REVY-SM arrangeres 9.-10 august 2013. Se mer om SM her
Dansk revymesterskap- DM i Revy arrangeres i Juelsminde 5.-6 september 2014. Les mer om DM her

Prosjektet gjennomføres med støtte fra….