SPILLER: I tillegg til Terje Tysland og Chand Torsvik skal Thomas Brøndbo, 7800 og Willys Wonderland spille under årets Revy-NM på Høylandet. Foto: Bjørn Tore Ness

Når latterbrølene har lagt seg etter finaleforestillingene i NM i revy på Høylandet 13. juli, skal sommerens begivenhet avrundes med en skikkelig trønderfæst.

– I år skal det bli enda morsommere å være festivalgjenger på revyfestivalen.Hensiktener å ta festivalen til nye høyder ved å ha enda mer fokus på «fæsten»,sier pressesjef Jan Aage Hals i Norsk revyfestival.

Tysland, Chand og Brøndbo
Han har snekret sammen et program som det lukter skinnvest, mokasiner, trønderbart, allsang, ringdans og tenna i teltduken av.
Umiddelbart etter at de nybakte revy-mestrene har fått sin velfortjente heder og ære, rykker nemlig «trønderbataljonen», med hærfører Terje Tysland, inn og skal forlyste festivalfolket. I tillegg til Tysland skal Chand Torsvik, Thomas Brøndbo, 7800 (tidligere Grannes) og Willys Wonderland spille utover de sene nattetimer.

Lover tidenes trønderfæst
– I og med at Norsk revyfestival går av stabelen midt i tjukkeste Trøndelag, er det mest naturlige her i verden å servere trøndersk festkultur av ypperste kvalitet, sier Jan Aage Hals.Han lover intet mindre enn tidenes trønderfæst på Høylandet.
– Det er fare for at støymålerne sprenges i filler av allsang.

Av: Runar Moen, Namdalsavisa