TrønderfæstI titalls år har latterbrølene forårsaket røde lamper på decibelmålere under Norsk Revyfestival. Nå er det en viss fare for at støymålerne sprenges i filler av allsang når revyfestivalen avsluttes med intet mindre enn tidenes trønderfæst. I og med at Norsk Revyfestival går av stabelen midt i tjukkeste Trøndelag er det mest naturlige her i verden å servere trøndersk festkultur av ypperste kvalitet når revyfrelste fra hele kongeriktet inntar Høylandet. Altså blir det skinnvest, mokasiner, trønderbart, allsang, ringdans og tenna i teltduken for alle penga etter at årets Norgesmestre i revy er kåret lørdag 13 juli. Umiddelbart etter at de nybakte mestrene har fått sin velfortjente heder og ære rykker trønderbataljonen med hærfører Terje Tysland inn og forlyster festivalfolket. Med seg i troppen har Tysland X-faktorvinner Chand Torsvik, Lyden av lørdag-prinsen og Norsktoppenkongen Thomas Brøndbo, Nyomdøpte 7800 (tidligere Grannes) og Namsos nye kruttrøykere Willys Wonderland.

Sted: NTE-teltet

Kjøp billett HER