280 revynummer fra 14 fylker var påmeldt til årets revyfestival. Nå har uttaksjuryen sagt sitt, og  100 revynumre er kvalifisert til å delta i NM i Revy på Høylandet 10. – 14. juli. Vi er veldig godt fornøyd med påmeldingen, og interessen er på linje med tidligere år, sier uttaksleder Hanne Vilja Sagmo

Hanne Vilja Sagmo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Her er hele uttaket til Norsk Revyfestival- NM i revy 2013. Vi vil gratulere alle som er kommet med- og si lykke til neste gang til de gruppene som dessverre ikke har passert nåløyet denne gang. Vi håper uansett å se dere på Høylandet 10.-14.juli 2013:

9 mnd- Festusrevyen NT
A te B- St. Olavs Revylag ST
Arveoppgjøret- Lånkerevyen NT
Barnevern- Henningrevyen NT
Bieber- Litj-Lånkerevyen NT
Birkebeineren Nardorevyen ST
Boløst- Vestnes Teaterlag MR
Boy- Revymafian Tr
Branninnstruks- Hemne Teaterlag ST
Bæstemor- 7. klasse Høylandet B og U skole NT
Bøssebæreren- UL Framhug NT
Båtplass’n- Festusrevyen NT
Chat Noir 100 år – De er imitert Te
Da Ahmed Askeladden søkte arbeid i Kongeriket Norge – Helt Johan MR
Dancbandet- Altarevyen Fi
Deltidsstillinger- Inge Kristiansen NT
Det Store Korslaget- Nittedalsrevyen Ak
Dialækt- 2 inant NT
Dr. Acula- Lånkerevyen NT
Dugnadsinnvandring- Vestnes Teaterlag MR
Egner Thorbjørn seg for barn?- Solbakken Folkehøgskole He
Et Juleeventyr- TjongsfjordRevyen No
Farmors Klagesang- Lurarevyen Ro
Fast Fit and Faboulous- Vennastranda Revylag ST
Firkant- Talvikrevyen Tr
Flått’n- Festusrevyen NT
Fremtidens investering- Nerbygda Revylag Tr
Frukt- Emma Sigridsdatter Jones ST
Gamle Bikkjer, Nye kunster- Sande Revylag Ve
Grenseløst- Malangsrevyen Tr
Hals uten hode- Hommelvikrevyen ST
Har du fyr?- Nerbygda Revylag Tr
Hatt over hatt- Malangsrevyen Tr
HLR- Voss Sjukehusrevy Ho
Ho Helga datt- Vossalått Ho
Hva ville de sagt?- 2X Braskerud m/gjester He
Hvis jeg blir gammel- Raumarevyen MR
Hålloinsol fra alle kanter- 7. klasse Høylandet B og U skole NT
I Banken- Hokåsen Kulturgruppe He
I Begynnelsen var intet- Vennastranda Revylag ST
I farta!- Linda Lillevik No
I Skuddet- Litj-Lånkerevyen NT
Idiot – Isbjørnmafian Fi
Ikke prøv dæ- Vennastranda Revylag ST
iPad- Blås i barten NT
iPhone- Lurarevyen Ro
Julek(a)oooos- Humorutvalget MR
Karrierevalg- UL Framhug NT
KOFFER?- Sørfjord revygruppe ST
Ku Ku- Ørland Teaterlag ST
Kvar ainners vakt- Spellaget Gauken NT
Lærer- Pulverkaffeteateret NT
Lærerskolen etter eliminasjonsmetoden – Frogner Revy- og Amatørteater Ak
Løgndetektor- TjongsfjordRevyen No
Lånkerevyen går til Hollywood – Lånkerevyen NT
Marionætta- Hommelvikrevyen ST
Master of the Universe – Melhus Revylag ST
MC MKF- Sagatunrevyen NT
Mikkel det lille Mennesket- Talvikrevyen Tr
Misjonsforening- TjongsfjordRevyen No
Misjonær- Nordbygdarevyen He
Mopedos- Rallar’n Te
Mønsåskaill – Sagatunrevyen NT
NAV – Asphaugen Revylag NT
Nesten – Sjetne Teaterlag ST
Norsk uten sidestykke – Ørland Teaterlag ST
Norske attraksjoner – Ørland Teaterlag ST
NTE-elektrikeren – Lettbeint NT
Ny Sykeheim – Spellaget Gauken NT
Nypresten – Spellaget Gauken NT
Opa Brannmann Style – UL Framhug NT
Opprinnelsen – Isbjørnmafian OldBoys Fi
Ord for Natta – Sande Revylag Ve
Oslofjorden, jeg elsker deg – Erland Karslen og vennene hans Ak
Pizza telefon- Altarevyen Fi
Punktum – Trondheim kommune helse og velferdsrevy ST
På Føden – Fedje Teaterlag Ho
På mote igjen – Litj-Lånkerevyen NT
Reparatørene kommer – Sang-Lir-A NT
Romantikk – Nordlysrevyen Fi
Sagvågbuen – Fitjar Teaterlag Ho
Små grønne fingre – Isbjørnmafian OldBoys Fi
Små skavanker – Lånkerevyen NT
Soffa’n- Nonstadlaget ST
Står han av- Isbjørnmafian OldBoys Fi
Supermann- Altarevyen Fi
Søstera- Byåsen Teaterlag ST
Så er det sagt – Skatvalsrevyen NT
Tante Rød fra Hønefoss – Malangsrevyen Tr
Tomgang – Saksvik Teaterlag ST
Tore på Sporet -Solbakken Folkehøgskole He
Urban Holmgren – Katrineholmsrevyn Sverige
Vanja med V- Sotra Teaterlag Ho
Verden Venter- Tønder AmatørScene Danmark
Vi er gutta Østmogjengen – He
Vi Kjører for deg – Olerussen 2012 (Ole Vig VGS) NT
Vindkraft – TjongsfjordRevyen No
Vindmøllemusical – Fitjar Teaterlag Ho
Virus Ørland – Teaterlag ST
Ytre Gåsøyan Musikklagsforenings Grendalag – Ytre Gaasøernes Very Fali Senter NT
Æ vil berre – Skatvalsrevyen NT
Æ vil ut – Kjell Haugan NT

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.