Langesund Revyfestival arrangeres 17.-18. august 2018.

Da inviterer Langesund Damekor til revyfestival i Langesunds kjente kulturarena, Wrightegaarden. Her vil det bli rigget med stort festivaltelt hvor det vil være aktivitet fra festivalen åpner fredag kveld.

Lørdag starter vi med opptog gjennom byen og ender opp i festivalteltet hvor alle deltakere vil presentere seg og gi av sitt repertoar. Her går det slag i slag utover dagen til det hele avsluttes med stor revykonkurranse lørdag ettermiddag/kveld. Vinneren direktekvalifiseres til NM i revy 2019 på Høylandet. 

Program
Fredag 17. august:

19.00: Offisiell åpning av revyfestivalen. Underholdning og åpen mikrofon.

Pris: 200,- 

Lørdag 18. august:

10.00: Opptog i byen som går videre til Wrightegaarden.

Gratis

18.00: Revykonkurranse

Pris: 350,- (helgepass: 500,-) 

Påmelding

Vær tidlig ute – her gjelder første mann til mølla-prinsippet. Påmeldingsfrist er satt til: 1. mai 2018 – bindende påmelding. Du kan melde deg på ved å sende en e-post til [email protected].

Påmelding til Revyfestivalen innebærer, i tillegg til revykonkurransen, ca. en halv times underholdning fra festivalscenen i løpet av lørdagen. I konkurransen konkurrerer alle. Det vil si at det ikke er delt opp i kategorier for monolog, sketsj, sang osv.

Det vil også bli tilbud om revyfaglig påfyll og en etterfest for deltakere på lørdag kveld – etter at det offisielle programmet er avsluttet. Følg med på festivalens Facebook-side for mer informasjon.

Velkommen til en helg med mye latter og moro i Langesund!

Meld deg på festivalen