Hilde Bergebakken (t.v.) sammen med daglig leder i Norsk Revy, Anita Østby.

Hilde Bergebakken fra Røros er valgt til ny styreleder i Norsk Revy på Høylandet. Hun får dermed ansvaret for Norsk Revyfestival, Norsk Revyfaglig Senter og NRF Salg og Utleie AS.

Bergebakken er utdannet økonom og har lang fartstid som styreleder i Bergstaden Teaterlag, og som styremedlem i Stiftelsen Elden. I tillegg har Bergebakken bred erfaring fra reiselivet på Røros, blant annet som styremedlem i Visit Røros og Trøndelag Reiseliv.

At landets beste kompetanse på gapskratt finnes på Høylandet er det lite tvil om. Jeg gleder meg til styrelederoppgaven, både for kompetansesenteret og festivalen, og det er med ydmykhet jeg tar fatt på den. Jeg ønsker å spille videre på det gode arbeidet de har gjort gjennom mange år, og forhåpentligvis bidra med noen nye tanker. Det er et sterkt og kompetent styre, og jeg håper vi sammen kan forsterke revyens posisjon i Norge ytterligere, sier den nye styrelederen. Hun følger etter Hallvard Strømme, som gir seg som styreleder etter fire år.

Anita Østby, daglig leder i Norsk Revy, er fornøyd med at Bergebakken har tatt på seg denne oppgaven. – Hilde er en svært kompetent styreleder og har en spennende bakgrunn som er helt rett for oss. Jeg er sikker på at hun blir en god ressurs for Norsk Revy. Jeg gleder meg til å ta både festivalen og senteret til nye høyder sammen med henne.