Under NM i revy 2011 vant Andreas Gregersen Årets revynummer med “Værmeldingen”. Foto: NRF: Tor Ivar Viken.

Bli med på kurs med Andreas Gregersen.

21.- 23. september arrangerer Norsk Amatørteaterforbund Teaterdagene på Lillehammer. Opplev NM Teatersport™, se inspirerende forestillinger og delta på gode kurs sammen med andre entusiastiske teaterfolk.

Et av kursene er et revykurs med Andreas Gregersen, støttet av Norsk Revyfaglig Senter.

Andreas har i mange år har vært aktiv i revy- og teatermiljøet og har vunnet flere priser under NM i revy på Høylandet, både som skuespiller og tekstforfatter. Han har lang fartstid på revyscenen, både som skuespiller, instruktør og altmuligmann, og er utdannet i drama og teater fra NTNU i Trondheim.

Han har base i Oslo, men jobber som instruktør og tekstforfatter for revy- og teatergrupper over hele landet.

Kursbeskrivelse

Å lage revy er gøy! Men hvordan går man frem når man ikke har noen ideer? Og hvordan kan man gjøre det gode man allerede har, enda bedre?

Vi vil se nærmere på hvordan man kan trigge kreativitet, og utvikle en revyproduksjon videre fra enten tydelige ideer, eller ingenting. Dette er et kurs i kreativ produksjon av revy, fra idé til formidling på scenen. Kurset passer for deg som har lyst til å skrive, lage og spille i revy, enten du er nybegynner, eller dreven både på og av scenen.

Har du tekster og ideer du ønsker å videreutvikle, må du gjerne ta dette med for videreutvikling under kurset. Men det er ikke noe krav. Kursdeltakere må ha med skrivesaker (penn/papir eller PC), og bevegelige klær er anbefalt.

Les mer om Teaterdagene 2018 og påmelding her. 

Les mer