Mamas & Tapas med nummeret “Hjemmefødsel” under Norsk Revyfestival 2007. Foto: NRF.

I samarbeid med Turnéteatret arrangerer vi kurs i skuespillerarbeid i revy og folkekomedie 27. og 28. oktober.

Kursinnhold

Kurset har som mål å gi kursdeltakerne verktøy og metoder for å skape nye karakterer, samt utvikle karakterer man allerede har inne. Det er først og fremst den fysiske tilnærmingen i karakterarbeidet vi kommer til å fokusere på, men i tillegg jobber vi ut fra et tekstlig utgangspunkt.

  • Hvordan kan vi bruke teksten til å finne karakterer?
  • Hvordan skape karakterer som hjelper teksten?

Det er i de små detaljene at de virkelig gode karakterene ligger. Kurset vil samarbeide med regikurset i løpet av helgen.

Les mer: Kurs i revyregi.

Kursholder: Alexander Rindestu

Alexander Rindestu. Foto: Martin Eilertsen.

Alexander Solhaug Rindestu (1983) jobber som skuespiller i Rimfrost produksjoner SA. Teatergruppens siste produksjon «Tobias og dagen det smalt» ble belønnet med Heddaprisen for beste barneforestilling. Alexander har vært medlem av Rimfrost produksjoner siden sommeren 2007 og er skuespiller, konseptutvikler og nestleder i kollektivet. Han er bosatt i Tromsø og er en del av den daglige administrative og tekniske driften.

Alexander assosieres først og fremst med humor. Som skuespiller og historieforteller med bakgrunn fra revymiljøet, og en usedvanlig god komisk timing, er det få ting han ikke kan få publikum til å le av. Han har i mange år drevet kursvirksomhet i karakterutvikling for HATS (Hålogaland amatørteaterselskap).

Meld deg på

Det er 12 eksklusive plasser per kurs. Du er sikret plass på kurset ved å betale kursavgift:

Klikk her for å å kjøpe tilgang til kurset.

Påmeldingsfrist: 1. oktober

Praktisk informasjon

Klikk her for timeplan.

Turnéteatret har avtale med Stiklestad Park Hotell der kursdeltagere får overnatting til gode priser. Referer til avtalen med Turnéteatret i Trøndelag når dere booker rom.

Flere kurs: Revykurs med Andreas Gregersen.

Meld deg på