På arrangementet kan du lære hvordan UKErevyen jobber. Her fra forestillingen “Ta-De-Du!” i 2017. Foto: foto.samfundet.no.

Hvordan jobber to av landets beste skole- og studentrevyer?

I forbindelse med forestillingen “En latterlig helaften” inviterer vi til en meet and greet med UKErevyen og Nissenrevyen på foajéscenen i Olavshallen.

Revygruppene vil fortelle hvordan de jobber med forestillingene sine og det legges opp til spørsmål fra salen. Kom og la deg inspirere!

Varm opp med å se forestillingen i Olavshallen, hvor både UKErevyen og Nissenrevyen står på scenen.

Klikk her for å kjøpe billett.

Norges beste studentrevy, UKErevyen i Trondheim, er også landets største av sitt slag og feiret hundreårsjubileum i 2017. De spiller annethvert år i storsalen på Samfundet for rundt 20 000 publikummere. Revyen i 2017, «Ta-de-du!», ble beskrevet som en av de beste og mest helstøpte i rekken.

Nummeret “Fikse litt”, som du får se i “En latterlig helaften”, vant både Beste musikalske nummer og Årets revynummer i NM i studentrevy 2018.

Les mer: Norges beste studentrevy.

Nissenrevyen er skolerevyen ved Hartvig Nissen videregående skole i Oslo. Revyen ble kåret til hovedstadens beste under Revykavalkaden 2018, hvor også skuespiller Karoline Schau fikk prisen for Beste kvinnelige skuespiller. Årets revy, «Snill», handler om at vi er blitt for snille i dagens samfunn, hvor vi gjør alt vi kan for ikke å krenke andre.

Les mer: Skam-skolen kommer til Olavshallen.

Tid: lørdag 24. november kl. 13.00-15.00

Sted: Foajéscenen i Olavshallen

Arrangementet er gratis og åpent for alle. 

 

Arrangementet på Facebook