UKErevyen i Trondheim er kåret til norgesmester i studentrevy med nummeret “Fikse litt”. Her fra forestillingen “Ta-De-Du”. Foto: foto.samfundet.no

UKErevyen i Trondheim var i toppform under helgens NM i studentrevy og sikret seg plass i norgesmesterskapet på Høylandet neste år.

Syv revylag fra studieinstitusjoner rundt om landet møttes denne helgen på Ås for å kåre Norges beste studentrevy. De regjerende mesterne fra Trondheim viste nok en gang at de er i toppform og vant tre av fire priser.

Kroppskommentar

Nummeret “Fikse litt”, som er en kommentar til det å fikse på kroppen, fikk pris for både Beste musikalske nummer og Årets revynummer. Sistnevnte utmerkelse er også en billett til NM i revy på Høylandet i 2019.

Gjengen fra Trondheim vant i tillegg Beste monolog med nummeret “Trønderkællen”, mens UKA i Bergen vant Beste sketsj med “Paraply”.

“Fikse litt”, fra revyforestillingen “Ta-De-Du”, har allerede gjort seg bemerket og er en del av Norsk Revyfestivals forestilling “En latterlig helaften” i Olavshallen senere i høst. I forestillingen byr vi på høydepunkter fra Høylandet, men også noe nytt du aldri har sett før. Vil du se landets beste studentrevy briljere på scenen har du dermed sjansen 23. og 24. november.

Les mer: Disse blir med til Olavshallen.

Lær av UKErevyen

I forbindelse med “En latterlig helaften” inviterer Norsk Revyfestival til et seminar med UKErevyen på foajéscenen i Olavshallen lørdag 24. november. Hit kommer også “Skam-skolen” Nissenrevyen, som er kåret til Oslos beste skolerevy.

Revygruppene vil fortelle hvordan de jobber med forestillingene sine og det legges opp til spørsmål fra salen. Kom og la deg bli inspirert av de nyslåtte norgesmesterne.

Les mer: Møt UKErevyen og Nissenrevyen.

Tid: lørdag 24. november kl. 13.00-15.00

Sted: Foajéscenen i Olavshallen

Arrangementet er gratis og åpent for alle. 

 

Kjøp billett