Som praktikant i Norsk Revyfestival får du et unikt innblikk i en av landets største humofestivaler. Foto: NRF/Geir Vidar Nubdal.

Norsk Revyfestival søker praktikanter som ønsker arbeidserfaring fra en av Norges største humorfestivaler.

Norsk Revyfestival arrangeres annethvert på Høylandet i Trøndelag, med NM i revy som hovedattraksjonen. I mesterskapet konkurrerer 100 revynummer fordelt på fem semifinaler og to storslåtte finaler, og applauderes av rundt seks tusen besøkende.

I tillegg til NM i revy består programmet av andre forestillinger, debatter, kurs og konserter. Neste festival arrangeres 10.-14. juli 2019.

Vi søker praktikanter til følgende posisjoner:

Regi

Vi søker to praktikanter som ønsker arbeidsfaring innen regi.

Du følger instruktørene i våre to festivaltelt (ett telt for dagforestillingene, ett for kveldsforestillingene). Det spilles totalt fem semifinaler og to finaler, med 20 revynummer i hver forestilling.

Instruktørene har det kunstneriske ansvaret for NM i revy og setter sammen semifinalene og finalen. De tilpasser revynumrene til NM-scenen og koordinerer det sceniske uttrykket mellom aktørene, band og lyd og lys. Instruktørene jobber tett med konferansierene og forestillingslederne for best mulig flyt i produksjonen. Du blir også med på produksjons- og koordineringsmøter.

Kvalifikasjoner:

Du må ha dokumentert erfaring fra revy/musikkteaterproduksjon som regissør, instruktør eller produsent.

Flere stillinger etter bildet. 

NM i revy samler Norges beste lokalrevyer. Her er UKErevyen i Trondheim under Norsk Revyfestival 2017. Foto: NRF/Tor Ivar Viken.
Storskjermproduksjon

Vi søker to praktikanter som ønsker å lære mer om storskjermproduksjon.

Du følger storskjermprodusentene som leverer direkteoverført flerkameraproduksjon til storskjermene i våre to festivaltelt. Forestillingene vil også livestreames.

Praktikanten vil ha rollen som script, hvor du hjelper bildeprodusenten med å holde oversikt over det som skjer på scenen. Scripten hjelper produsent og fotografer med påminnelser på arbeidsoppgaver underveis.

Du må være med på øvelsene før forestillingene, og delta på produksjons- og koordineringsmøter.

Kvalifikasjoner:

Du bør ha kjennskap til flerkameraproduksjon og det er en fordel om du kjenner revysjangeren.

Praktisk informasjon

Det er ingen godtgjørelse for oppdragene, og reise og opphold må bekostes av den enkelte. Du vil få festivalpass.

Praksisperioden er en unik mulighet til å være med bak kulissene i en av landets største humorfestivaler. Arrangementet er en rekrutteringsarena for fremtidig arbeidstilknytning og nettverksbygging både regionalt og nasjonalt.

Skriv en kort søknad hvor du forteller hvilken praksisplass du ønsker og hvorfor, og legg ved CV.

Send søknaden til fagansvarlig i Norsk Revy, Ole Christian Øen: [email protected]. Bruk også denne adressen dersom du har spørsmål. Merk emnefeltet med “Praksis”.

Søknadsfrist 10/12-18.
Norsk Revyfestival på Høylandet trekker rundt 6000 publikummere, og er et møtested for både amatører og profesjonelle. Foto: NRF/Geir Vidar Nubdal.
Søk på stillingen