Norsk Revyfestival 2019 arrangeres på Høylandet 10.-14. juli neste år. Nå kan du kjøpe billett til Norges morsomste festival.

I første omgang slippes festivalpassene, revypassene og enkeltbilletter til begge finalene lørdag 13. juli.

Klikk her for å kjøpe billett.

Enkeltbilletter til semifinalene i NM i revy, billetter til forestillinger i sideprogrammet og kveldspakker fredag og lørdag slippes på et senere tidspunkt.

Norsk Revyfestival er en av landets største humorfestivaler, med NM i revy som største post på programmet. Her samles 100 av Norges beste revynummer til vennskapelig konkurranse om gjeve priser.

Les mer om påmelding til NM i revy 2019. 

Men NM i revy er ikke det eneste som skjer på festivalen. I løpet av vinteren vil vi slippe jevnlige nyheter om programmet. Hold deg oppdatert ved å melde deg på nyhetsbrevet vårt nederst på siden, eller lik oss på Facebook.

Adam og Tore leder finalen

Kun 20 nummer tas ut til festivalens mest populære forestilling, finalen i norgesmesterskapet. I 2017 var Herborg Kråkevik konferansier, denne gangen er det humorduoen Adam og Tore som skal lede publikum gjennom det beste fra NM i revy 2019.

Adam og Tore har spilt sammen i flere år. De startet karrierene sine i Drøbak og har siden spilt for fulle hus over hele landet. Mange kjenner dem fra NRK-programmet “Sofa” og Tore har i høst vært dommer i “Skal vi danse” på TV2.

Kjøp billett