Malangsrevyen med nummeret «Fredagskoz» under NM i revy 2017. Foto: Tor Ivar Viken/NRF.

Ute er det kaldt, men snart fylles teltene på Høylandet med latter, rungende applaus og revy fra hele landet. Nå kan du melde deg på NM i revy 2019!

NM i revy går av stabelen under Norsk Revyfestival, som arrangeres 10.-14. juli på Høylandet i sommer. Med sine fem innledende forestillinger og to finaler er mesterskapet det desiderte høydepunktet på det som etter hvert har blitt en av landets største humorfestivaler.

KLIKK HER FOR PÅMELDING

Fra 1. februar til 15. mars kan du melde deg på NM i revy 2019. Bli med på årets revyhøydepunkt!

NB! Har du premiere etter 15. mars og ikke har mulighet til å sende video av numrene du skal melde på før fristen? Du kan ettersende video inntil mandag 8. april så lenge du har registrert revylaget og gitt beskjed om det i påmeldingsskjemaet innen 15. mars. Du kan også filme nummeret på prøver og sende inn det.

Les mer: Rune Nilson til Norsk Revyfestival.

Annonseres i april
Knallfreds Kaoskompani med «Onkel blod» i 2017. Foto: Tor Ivar Viken/NRF:

Etter påmeldingsfristen 15. mars samles en uttakskomité for å plukke ut hvilke nummer som får være med i mesterskapet. Komiteen består av representanter fra Norsk Revy, og instruktørene og forestillingslederne fra både SMN- og NTE-teltet (dag- og kveldsteltet).

Totalt 100 nummer får være med i NM i revy. Av disse er noen allerede direktekvalifisert fra de regionale revyfestivalene.

Les mer: Disse har gått videre til Høylandet.

Om du har konkurrert med et nummer på en regional revyfestival i 2018, men ikke gått videre, kan du fortsatt melde på samme nummer til NM i revy 2019. Du kan ikke melde på et nummer som har vært med i mesterskapet på Høylandet tidligere.

Uttaket til NM i revy annonseres i slutten av april. Da får du samtidig beskjed om hvilken forestilling nummeret er med i.

Les mer: Dette er juryen i NM i revy 2019.

Priser

I hver innledende forestilling kåres det en publikumsvinner. Dette er det nummeret som har fått mest applaus i løpet av forestillingen. Hver publikumsvinner går direkte til finalen lørdag 13. juli.

Til sammen 20 nummer går videre til NM-finalen, som i år ledes av humorduoen Adam og Tore. Forestillingen spilles to ganger og prisene deles ut i andre og siste forestilling.

Les mer: Adam og Tore til Norsk Revyfestival.

Det deles ut seks priser i NM i revy: årets revynummer, beste sketsj, beste monolog, beste musikalske nummer, beste tekst og beste sceneprestasjon. I tillegg står juryen fritt til å dele ut juryens fripris.

Les mer: Tidligere vinnere.

Saken fortsetter etter bildet. 

Vossalåt under NM i revy 2017. Foto: NRF/Tor Ivar Viken.
Kriterier

Hver revygruppe kan melde på tre nummer og tre ungdomsnummer (fra 13-20 år). Ungdomsforestillingen spilles lørdag 13. juli på formiddagen.

Alle nummer som deltar i NM i revy kan ikke være lenger enn fire minutter. Latter og applaus regnes ikke med i tidtakingen. Når du melder deg på sender du inn en video av nummeret. Dersom nummeret i videoen er lengre enn fire minutter må du skrive hva du skal gjøre for å korte det ned.

Vi anbefaler at du leser gjennom kriteriene før du melder deg på. De finner du ved å klikke her.

Har du spørsmål til påmeldingen er det bare å ta kontakt med oss i Norsk Revy. Send en e-post til [email protected] eller ring 74 32 10 50.

Gå til påmelding

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.