Bli med på kurs med et av de mest lovende talentene innen norsk humor. 

Steinar Klouman Hallert kommer til Norsk Revyfestival 2019 for å ha årets konferansierkurs. Han vant Årets Humorspire under Humorprisen 2018 og gjør standup, podcast, revy og improteater.

Steinar Klouman Hallert.
Steinar Klouman Hallert.

Steinar er utdannet tekstforfatter fra Westerdahls og har gått på standup- og revylinja på Ringerike folkehøgskole.

Han har vært manusforfatter for NRK-produksjonene «På fylla» og «Oslo Zoo», og har spilt i blant annet TV-seriene «Heimebane» og «Martin og Mikkelsen», og i filmen «Thelma».

Kursbeskrivelse

Jeg vil utfordre alle deltakere til å prøve seg på scenen. Jeg vil diskutere hva som er passende humor for det publikummet vi har, og legge til rette for mye prøving og feiling.

Vi må teste materialet vi har skrevet på hverandre og gi en så ærlig tilbakemelding som mulig. Hva er for drøyt? Hvor mye plass skal vi ta? Hvem kan vi tulle med? Hva er en konferansiers rolle, egentlig? Skal vi ikke egentlig bare skape god stemning? Kan ikke DU gjøre det? JO! Det kan du!

For meg så har det alltid vært viktig at humoren man spiller på, samsvarer med personligheten til vedkommende som fremfører. Vi skal dyrke det særegne, men ikke være egoistiske.

Jeg vil at du melder deg på om du tør å drite deg ut. Jeg vil at du melder deg på om du syns du selv er morsom. Jeg vil at du melder deg på om du har et eksponeringsbehov over gjennomsnittet. Jeg vil at du melder deg på om du har lyst til å utfordre deg selv. Jeg vil leke og improvisere og kødde rundt. Det er det jeg vil. Det er det vi skal. Vi snakkes :D

– Steinar

Deltakerne på kurset får muligheten til å være konferansierer på 5. semifinale i NM i revy (ungdomsforestillingen) lørdag 13. juli.

Praktisk informasjon

Når: torsdag 11. juli kl. 09.30-12.00

NB! Dersom du skal være konferansier må du sørge for å ha tid til å delta på selve kurset torsdag 11. juli, være med på prøver før forestillingen fredag 12. juli om ettermiddagen og selve forestillingen lørdag 13. juli.

Sted: Høylandet barne- og ungdomsskole

Pris: 200,-

Aldersgrense: 15-20 år

Maks antall deltakere: 8, førstemann til mølla

Påmelding: send navn, alder, kontaktinfo og en kort beskrivelse av deg selv til [email protected]

Meld deg på kurset

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.