Bli med på kurs med et av de mest lovende talentene innen norsk humor. 

Steinar Klouman Hallert kommer til Norsk Revyfestival 2019 for å ha årets konferansierkurs. Han vant Årets Humorspire under Humorprisen 2018 og gjør standup, podcast, revy og improteater.

Steinar Klouman Hallert.
Steinar Klouman Hallert.

Steinar er utdannet tekstforfatter fra Westerdahls og har gått på standup- og revylinja på Ringerike folkehøgskole.

Han har vært manusforfatter for NRK-produksjonene «På fylla» og «Oslo Zoo», og har spilt i blant annet TV-seriene «Heimebane» og «Martin og Mikkelsen», og i filmen «Thelma».

Kursbeskrivelse

Jeg vil utfordre alle deltakere til å prøve seg på scenen. Jeg vil diskutere hva som er passende humor for det publikummet vi har, og legge til rette for mye prøving og feiling.

Vi må teste materialet vi har skrevet på hverandre og gi en så ærlig tilbakemelding som mulig. Hva er for drøyt? Hvor mye plass skal vi ta? Hvem kan vi tulle med? Hva er en konferansiers rolle, egentlig? Skal vi ikke egentlig bare skape god stemning? Kan ikke DU gjøre det? JO! Det kan du!

For meg så har det alltid vært viktig at humoren man spiller på, samsvarer med personligheten til vedkommende som fremfører. Vi skal dyrke det særegne, men ikke være egoistiske.

Jeg vil at du melder deg på om du tør å drite deg ut. Jeg vil at du melder deg på om du syns du selv er morsom. Jeg vil at du melder deg på om du har et eksponeringsbehov over gjennomsnittet. Jeg vil at du melder deg på om du har lyst til å utfordre deg selv. Jeg vil leke og improvisere og kødde rundt. Det er det jeg vil. Det er det vi skal. Vi snakkes :D

– Steinar

Deltakerne på kurset får muligheten til å være konferansierer på 5. semifinale i NM i revy (ungdomsforestillingen) lørdag 13. juli.

Praktisk informasjon

Når: torsdag 11. juli kl. 09.30-12.00

NB! Dersom du skal være konferansier må du sørge for å ha tid til å delta på selve kurset torsdag 11. juli, være med på prøver før forestillingen fredag 12. juli om ettermiddagen og selve forestillingen lørdag 13. juli.

Sted: Høylandet barne- og ungdomsskole

Pris: 200,-

Aldersgrense: 15-20 år

Maks antall deltakere: 8, førstemann til mølla

Påmelding: send navn, alder, kontaktinfo og en kort beskrivelse av deg selv til [email protected]

Meld deg på kurset