Kursholder Hanne Asheim. Foto: Jonas Jeremiassen Tomter.
Kursholder Hanne Asheim. Foto: Jonas Jeremiassen Tomter.

Hanne T. Asheim har lang fartstid som tekstforfatter og komponist for humorscenen. Hun har blant annet skrevet for Lene Kongsvik Johansen, Bjarte Hjelmeland, Linn Skåber og Henriette Steenstrup.

I 2009 vant hun Komiprisen i kategorien «Årets nummer» for Enkeltindividets protestvise (fra «Lene for President»).

I tillegg har Hanne skrevet fulle cabaretforestillinger til sine egne frigruppeprosjekter, som Sjel & Showtime og Stilett. I fjor hadde hun premiere på sin første soloforestilling «Mennesker er så 2018 – en cabaretfortelling om roboter og mennesker», som ble spilt på Teaterkjeller’n, Oslo Nye Teater

Kursbeskrivelse

Kurset inneholder både felles skriveøvelser og verksted hvor deltakerne jobber med egne sangtekster. Deltakerne kan ta med uferdige (halvkvedede?) viser, eller bare en viseidé.

Hanne T. Asheim. Foto: Jonas Jeremiassen Tomter.
Hanne T. Asheim. Foto: Jonas Jeremiassen Tomter.

Det er også fullt mulig å delta uten «medbrakt» vise.

Kurset vil blant annet komme inn på:

  • Bruk av musikalsk humor
  • Rim, rytme og sangbarhet
  • Form og oppbygning (plassering av poenger og punchliner)
  • Forholdet mellom tekst og musikk

Målet er at deltakerne skal få inspirasjon, håndverk og selvtillit til å løpe ut og tilføre revyscenen nyskrevne sanger. Som en bonus får man også anledning til å ferdigstille eller perfeksjonere eget sangmateriale.

Praktisk informasjon

Tid: Torsdag 11. juli kl. 09.30-12.00 | fredag 12. juli 09.30-12.00 – velg én dag.

Hvor: Høylandet barne- og ungdomsskole

Pris: 500,-

Påmelding: send navn, hvilket revylag du tilhører og kontaktinfo til [email protected]

Ta privattimer med Hanne

Hanne har også mulighet til å ta individuelle timer med grupper eller enkeltpersoner. Det er førstemann til mølla og følgende tidspunkt er ledige:

Torsdag 11. juli

13.15-14.00 | 14.15-15.00 | 15.15-16.00

Fredag 12. juli

13.15-14.00 | 14.15-15.00 | 15.15-16.00

Lørdag 13. juli

09.30-10.15 | 10.15-11.00

Send e-post til f[email protected] for å booke time.

Meld deg på kurset

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.