22.-23. november tar vi med oss høydepunktene fra Norsk Revyfestival 2019 til Trondheims storstue, Olavshallen. Disse aktørene skal sørge for at du får en morsom førjulshelg i trønderhovedstaden.

Kjøp billett.

Trenger du overnatting? Comfort Park Hotel tilbyr hotellpakke med billett. Klikk her for mer informasjon.

2 halve og en hel – Midtveis i livet
Altarevyen – Finnmark Sameland

Altarevyen vant prisen for beste tekst for dette nummeret, som tar opp et tema som er aktuelt og viktig mange steder i landet.

Juryen skriver i sin begrunnelse at «teksten omhandler tilhørighet, tilknytning og identitet, og gir publikum muligheten til å fundere over egne røtter og se håpet som vokser i vår tilkommende generasjon.»

Altarevyen – Curlingbarna
Asylrevyen – Nyttårstalen

Det er lenge siden et revynummer har skapt like stor debatt som Nyttårstalen med Asylrevyen. Se nummeret som fikk nettet til å koke med egne øyne i Olavshallen.

Humorutvalget – Skapdemonstranten
Høgheim og Solvoll Teaterlag – Peer Gynt
Isbjørnmafian – Frodig språk

Hanne H. Hansen i Isbjørnmafian har, ifølge juryens beskrivelse, en vidunderlig tilstedeværelse i nuet, og hun leker seg gjennom låten.

Juryen ble sjarmert i senk og ga Frodig språk prisen for beste sceneprestasjon i NM i revy. Det vant også publikumsprisen i 2. semifinale.

Leirgjøkan – Tape
Lurarevyen – Gaven
Lånkerevyen – Klikkhoreri

Klikkhoreri fikk publikum til å klikke, og Lånkerevyen vant publikumsprisen i første semifinale med sitt nummer om nettavisenes klikkagn.

Lånkerevyen – Troverdig historie

Troverdig historie ble beskrevet som «magisk bra» av juryen da det vant prisen for beste sketsj på Høylandet i sommer.

Pål Thyholt og Christer Nilsen i Lånkerevyen fikk, ifølge juryen, latterkulene til å fly i salen og vitsene tok publikum med storm.

Ringsaker Teater – Se opp!

11 år gamle Ingebjørg Stenbakken i Ringsaker Teater ble tidenes yngste vinner i NM i revy da hun vant prisen Årets revynummer på Høylandet i sommer. Hun vant også publikumsprisen i 5. semifinale.

Juryen skriver i sin begrunnelse at 11-åringen leverer et sterkt nummer som rører hele salen til tårer, med et tema som dessverre er altfor gjenkjennbart for dagens foreldre i et travelt samfunn.

Ruth Kristin T. Trå – Festivaldo

Aldri har vel et dobesøk vært til mer avsky og glede, skrev juryen i sin begrunnelse da Ruth Kristin T. Trå vant juryens fripris i NM i revy.

Festivaldo er et overraskende, annerledes og modig nummer som fikk hele juryen til å brase ut i latter.

Sanderevyen – I all ydmykhet

Ingrid Bjørge Auestad i Sanderevyen imponerte juryen med nummeret I all ydmykhet, og vant prisen for beste musikalske innslag i NM i revy.

Ingrid får skryt for en fremragende fremføring av en sang og en melodi som er original og morsom, og teksten passer ypperlig til de kjappe tonene som leveres med største presisjon.

Sandkassa – Fra punkt A til punkt B
Sang-Lir-A – Vi bruke berre heis

Sang-Lir-A fra Namsos fikk jubelen til å stå i taket med nummeret Vi bruke berre heis, og de sjarmerende karene vant publikumsprisen i 4. semifinale.

Skatvalsrevyen – Visning

Revylaget har sendt utpå en strålende aktør som spiller rollen sin med glans og bravur, skrev juryen da Terje Stamnes i Skatvalsrevyen vant prisen for beste monolog i NM i revy i sommer.

Juryen mener teksten briljerer innen hentydningens kunst, og viser sin aktualitet både med et skråblikk på politikk, eiendomsmarkedet og hyttekultur. De ble sjarmert blott i senk av Siv Ligne Savarnete sin appell.

Skøy – Organdonoren
Studentrevyen i Tromsø – Plast

Studenrevyen i Tromsø vant publikumsprisen i 3. semifinale for sitt nummer om plasten i havet.

Tjongsfjordrevyen – Barbie

Det har for vane å bli trangt om plassen når «Det beste fra Norsk Revyfestival» inntar Olavshallen, så her gjelder det å sikre seg seg plass i god tid.

Kjøp billett.