Bli med på gratis kurs med Norsk Revy og få den beste starten på din skolerevy.

Norsk Revy inviterer, med støtte fra Trøndelag fylkeskommune, alle elever på trønderske videregående skoler til en kickstart for skolerevy. Kurset gir deg triksene du trenger før du setter i gang med årets revy.

Sammen med elever fra hele Trøndelag samles vi på Verdal lørdag 2. november.

Samlingen er en oppladning til forestillingen Revytreffet 2020, som spilles på Turnéteatret 18. april 2020. Forestillingen samler revynummer fra skole- og russerevyer fra hele Trøndelag.

Les mer: Revytreffet 2020.

På samlingen kan du velge mellom tre ulike kurs. Dersom man er flere fra samme revy, oppfordrer vi dere til å velge forskjellige kurs for å lære mest mulig.

1. Produksjonsledelse

For deg som er revysjef, sitter i revystyret eller har en eller annen form for administrativ oppgave i revyen. På dette kurset lærer du alt fra å lage produksjonsplaner, hvordan samarbeide om et felles mål, søke tilskuddsordninger og å holde orden på budsjett.

Kurset ledes av Hanne Vilja Sagmo, daglig leder i Norsk Revy.

2. Skuespillteknikk

I revy hender det ofte at tekstene skapes ved hjelp av en idé som jobbes frem via improvisasjon. På dette kurset lærer du øvelser som gjør deg rustet til å stå på scenen og hvordan man kan improvisere seg fram til et nummer. Du vil også lære hvordan små regigrep kan utgjøre en stor forskjell.

Kurset ledes av Ole Christian Øen, regissør og fagansvarlig i Norsk Revy.

3. Revytekst

For deg som vil skrive tekster til revyen. På dette kurset viser vi deg veien fra den gode idéen til ferdig revynummer. Du vil også lære enkle øvelser som setter kreativiteten i sving.

Kurset ledes av Erlend Engan i Lånkerevyen, Norges mestvinnende revygruppe i NM i revy.

Praktisk informasjon

Når: lørdag 2. november kl. 11.00-17.00

Hvor: Verdal Hotell, rett ved Verdal togstasjon

Pris: Kurset er gratis og inkluderer en enkel lunsj, samt frukt.

Påmelding til [email protected] innen 20. oktober (Obs! Ny frist). Skriv hvilken skole du går på, hvilket kurs du vil være med på og om du har allergier.

Program
10.30Registrering
11.00Revyprosessen fra idé til forestilling (felles)
12.00Pause
12.15Kurs 1: Skuespillteknikk

Kurs 2: Produksjonsledelse

Kurs 3: Tekstarbeid
13.15Lunsj
14.00Kursene fortsetter
15.30Pause
15.45Inspirasjonsforedrag (TBA) (felles)
17.00Slutt