Revydoktoren er klar for ny utrykking. Denne gangen går turen til Viken.

Norsk Revyfaglig Senter (NRS), i samarbeid med Akershus Amatørteateråd og Buskerud Teater, har fått støtte fra Norsk Revyforfatterforening til å gjennomføre mentorprogrammet Revydoktoren.

Prosjektet har tidligere vært gjennomført i Trøndelag. Nå får revygrupper i det nye fylket Viken anledning til å søke om revyfaglig hjelp.

De tre mentorene er Andreas Gregersen, Øyvind Angeltveit og Trond Hansen.

Les mer: Dette er revydoktorene i Viken.

Fokus på tekstarbeid

Revydoktoren i Viken har fokus på utvikling av gode tekstforfattere til lokalrevyer. Det er et mentorprogram som kobler profesjonelle revyaktører med lokale revygrupper.

Målet er å heve kvaliteten i tekstarbeidet, og gi lokalrevyene inspirasjon til å fortsette revyarbeidet og på den måten sørge for videre drift. 

Kompetanseutviklingsprogrammet består av totalt seks samlinger, inkludert en felles fagdag for alle deltagere. I de resterende samlingene reiser mentoren ut til sin revygruppe.

Prosjektet avsluttes med en felles samling hvor alle gruppene fremfører numrene de har produsert i løpet av perioden som en ren arbeidsvisning.

Les mer: Et godt revynummer er som en hitlåt.

Praktisk informasjon

Varighet: 01.01.2020 – 01.11.2020.

Pris

NRS betaler for leie av lokaler til fellessamlinger, og lønn og reiseutgifter til mentor.  Det er ingen deltageravgift, men gruppene må selv stå får øvrige utgifter, som leie av lokaler til individuelle samlinger og evt. overnatting/diett for fellessamlingene.

Tidsplan
15. november 2019Søknadsfrist
Januar 2020Kickoff med fagsamling
Feb.-okt. 2020Samlinger med mentor
November 2020Masterclass og arbeidsvisning

Tidspunkter for de fire mentorsamlingene (to vår og to høst) avtaler gruppen med sin mentor, etter gruppens eget behov.

Søknad

Du søker ved å sende en kort begrunnelse på hvorfor din revygruppe vil være med, og hvor mange deltagere fra gruppa som vil delta.

Søknaden sendes på e-post til [email protected] og merkes Revydoktoren. Det er kun revygrupper fra Viken som kan søke.

Søknadsfrist: 15. november.

Har du spørsmål? Kontakt fagansvarlig i Norsk Revy, Ole Chrisitan Øen på [email protected].

Ved påmelding forplikter man seg til å gjennomføre alle seks samlinger. Det er opp til gruppene selv hvor mange man vil melde på, men vi oppfordrer at så mange som mulig i revygruppa deltar for at man skal få mest mulig ut av programmet.

Send søknad