Revydoktoren er klar for ny utrykking. Denne gangen går turen til Viken.

Norsk Revyfaglig Senter (NRS), i samarbeid med Akershus Amatørteateråd og Buskerud Teater, har fått støtte fra Norsk Revyforfatterforening til å gjennomføre mentorprogrammet Revydoktoren.

Prosjektet har tidligere vært gjennomført i Trøndelag. Nå får revygrupper i det nye fylket Viken anledning til å søke om revyfaglig hjelp.

De tre mentorene er Andreas Gregersen, Øyvind Angeltveit og Trond Hansen.

Les mer: Dette er revydoktorene i Viken.

Fokus på tekstarbeid

Revydoktoren i Viken har fokus på utvikling av gode tekstforfattere til lokalrevyer. Det er et mentorprogram som kobler profesjonelle revyaktører med lokale revygrupper.

Målet er å heve kvaliteten i tekstarbeidet, og gi lokalrevyene inspirasjon til å fortsette revyarbeidet og på den måten sørge for videre drift. 

Kompetanseutviklingsprogrammet består av totalt seks samlinger, inkludert en felles fagdag for alle deltagere. I de resterende samlingene reiser mentoren ut til sin revygruppe.

Prosjektet avsluttes med en felles samling hvor alle gruppene fremfører numrene de har produsert i løpet av perioden som en ren arbeidsvisning.

Les mer: Et godt revynummer er som en hitlåt.

Praktisk informasjon

Varighet: 01.01.2020 – 01.11.2020.

Pris

NRS betaler for leie av lokaler til fellessamlinger, og lønn og reiseutgifter til mentor.  Det er ingen deltageravgift, men gruppene må selv stå får øvrige utgifter, som leie av lokaler til individuelle samlinger og evt. overnatting/diett for fellessamlingene.

Tidsplan
15. november 2019Søknadsfrist
Januar 2020Kickoff med fagsamling
Feb.-okt. 2020Samlinger med mentor
November 2020Masterclass og arbeidsvisning

Tidspunkter for de fire mentorsamlingene (to vår og to høst) avtaler gruppen med sin mentor, etter gruppens eget behov.

Søknad

Du søker ved å sende en kort begrunnelse på hvorfor din revygruppe vil være med, og hvor mange deltagere fra gruppa som vil delta.

Søknaden sendes på e-post til nr[email protected] og merkes Revydoktoren. Det er kun revygrupper fra Viken som kan søke.

Søknadsfrist: 15. november.

Har du spørsmål? Kontakt fagansvarlig i Norsk Revy, Ole Chrisitan Øen på [email protected].

Ved påmelding forplikter man seg til å gjennomføre alle seks samlinger. Det er opp til gruppene selv hvor mange man vil melde på, men vi oppfordrer at så mange som mulig i revygruppa deltar for at man skal få mest mulig ut av programmet.

Send søknad

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger. Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.