Revy er best fra scenekanten, men om du skal melde deg på en av årets festivaler må du filme revynummeret ditt. Det trenger ikke være så komplisert. Alt du trenger er en mobiltelefon! 

Les mer: Revyfestivalene går digitalt. 

Videoproduksjon med mobiltelefon kan gi resultater i god kvalitet, og en del enkle grep kan hjelpe deg med å forbedre sluttresultatet. Produksjonsselskapet Camerat har laget et lynkurs på Humorportalen.no som kan være kjekt å se gjennom før du skal gjøre opptak med mobilkamera.

Webinar 27. april

For å kunne bistå de som er i gang med produksjon vil Camerat holde et gratis webinar i enkel videoproduksjon 27. april klokka 20.00. 

På webinaret vil man snakke mer om noe av det som er presentert her, og Camerat tar gjerne mot spørsmål fra dere som har kommet i gang med produksjonen. Det én lurer på er ofte noe flere lurer på, så det er topp å kunne svare på spørsmål i plenum.

Link til webinaret sendes ut på e-post. Påmelding til [email protected] innen klokken 12.00 mandag 27. april.

Gå til Humorportalen.no