Norsk Revy har fått 50 000 kroner fra SpareBank 1 SMNs samfunnsutbytte til Humor mot korona.

Humor mot korona er en digital humorkonkurranse der humorister fra alle sjangre ble invitert til å lage humor om koronakrisen.

Nå har prosjektet fått 50 000 kroner fra SpareBank 1 SMNs samfunnsutbytte, som er den delen av bankens overskudd som skal gå til gode formål. Daglig leder Hanne Vilja Sagmo i Norsk Revy er takknemlig for støtten fra banken.

– Vi er veldig glade for at SpareBank 1 SMN anerkjenner revyens rolle i samfunnet. Humor er spesielt viktig i krisetider, ikke bare for underholdningens skyld, men for å dokumentere det som skjer, sier Sagmo, som påpeker at revyens viktigste oppgave er å kommentere sin samtid.

Fristen for å melde seg på Humor mot korona gikk ut 1. juni. Sagmo forteller at det har vært overveldende god respons på konkurransen og at det har kommet inn langt flere innslag enn det de så for seg.

Videoene blir offentliggjort på Humorportalen.no 10. juni og avstemmingen er åpen frem til 20. juni. Videoen med flest stemmer får 25 000 kroner, godt hjulpet av tilskuddet fra SpareBank 1 SMN.

Klikk her for å stemme på Humorportalen.no

SpareBank 1 SMN har vært en trofast støttespiller for Norsk Revy og Norsk Revyfestival. Her fra markeringen av festivalens 30-årsjubileum i 2017. Fra venstre: Lornts Mørkved, banksjef Ole Anders Olsen, daværende daglig leder i Norsk Revy, Anita Østby, og daværende kommunikasjonsansvarlig i Norsk Revy, Marte Fløan Beisvåg. Foto: Tor Ivar Viken.
Gå til Humorportalen.no