Velkommen til digital revyfestival for Østlandet 7.november. 

Norsk Revy har tidligere i år arrangert Digital Revyfestival for Nord-Norge og Midt-Norge og nå er turen kommet til revygrupper på Østlandet. Vi har vært så heldige å få med oss Viken Teaterråd og Buskerud Teater som bidragsytere. 


Forestillingen blir vist på Humorportalen
.no, lørdag 7.nov kl. 20.00, og den er åpen for alle.  

For alle bidrag som meldes inn til konkurransene, gjelder et sett med kriterier. Det er fullt mulig å sende inn både gamle opptak, eller filme nye revynummer. 

Virker dette interessant, så meld deg på!

Alle revygrupper kan melde på tre revynummer. Har dere ungdommer mellom 13-20 år, kan dere også melde på tre ungdomsnummer. 
Revynummer meldes på via vår plattform Revyweb:  
https://www.revyweb.no/registrering  


Frist for påmelding er 12.oktober

I linken under finner dere kriterier/retningslinjer for påmelding. Her finner dere også info angående opphavsrettigheter. 

Kriterier/retningslinjer, opphavsrettigheter. 

Uttaket kunngjør alle påmeldte den 2.november 

Ca. 15 nummer blir valgt ut til den digitale finaleforestillingen, som vises på Humorportalen.no lørdag 7. november kl. 20.00. Vi ønsker å skape en opplevelse av «liveforestilling» der alle revynummer blir presentert av en programvert, vi vil ha gjester med i sendingen og vi skal snakke om revyen på Østlandet.

Med stor suksess i andre landsdeler har revygrupper samlet seg og sett forestillingen sammen – det håper vi også revygruppene på Østlandet gjør. 

Du kan se fra Nordnorsk og Midtnorsk revyfestival her: https://humorportalen.no/ 

JURYPRISER.  
Det er juryen som legger kriterier for prisene. Disse blir delt ut på direkten under finaleforestillingen. 
Teksten står sterkt i et revynummer, i tillegg til en god ide og original fremføring.  

Norsk Revy stiller med direktekvalifisering til NM i Revy 2021.  

Vi gleder oss og håper at dette virker spennende for alle revyaktører på Østlandet. Hvem vet, kanskje dette kan være opptakten til en egen fysisk revyfestival for regionen i framtida?  

Meld deg på nettmøte mandag 14.sept kl. 1800. Send påmelding på mail til [email protected] , så får du tilsendt en link til møtet.  

Har du spørsmål til konkurransen eller av teknisk art, så kontakt Hanne Vilja Sagmo på Norsk Revy: 97954686/ [email protected] 

«Revy må der til så lenge virkeligheten finnes» (Einar Schancke) 

Velkommen til Digital Revyfestival Østlandet lørdag 7.nov kl. 20.00