2. November annonserer vi hvilke revylag som er med i finaleforestillingen 7. november kl. 20.00. 

Finaleforestillingen ser du på www.humorportalen.no

Stikkord for jurygruppen er – bred fagkunnskap innenfor sjangeren, kvalitet og ferdighet. 

Presentasjon av jury: 

Tone Runsjø (Viken Teaterråd) har etablert og hatt regi på utallige revyer på Østlandet og for turneer på kulturhus i Norge. Hun har produsert eller instruert revy i amatørteatergrupper, skolerevy, russerevyer, departementsrevyer, laget revyfestivaler i Oslo, jobbet med små profesjonelle revyensembler og kjendiser. Tone har undervist i revy innen karakterer og tekst – regi og produksjon og er utdannet teaterviter, med en stor lidenskap for revy og folkelig teater. 

 

 

 

 

Ole Christian Øen (Festiviteten) har jobbet med teater i hele Norge siden midten av 1990-tallet, både som skuespiller og regissør. I tillegg har han vært produsent og programleder i NRK. Han har laget alt fra små monologer til store musikaler og eventer, og jobbet med radioteater, film og Tv, i Norge Sverige og England. Han har vært kunstnerisk leder for Norsk Revyfaglig Senter.

 

 

 

 

 

Jan Fredrik Grøndal (Buskerud Teater) 35 år fra Asker. Jan Fredrik har gått på Revyskolen Solbakken og Skuespillerlinja på Nordisk Institutt for Scene og Studio. Han har drevet Revyskolen og produksjons-selskapet SirkaSirkus. Jobber i dag som instruktør for Buskerud Teater og bor på Geilo. Han mener at en god revy er selve meningen med livet.

 

 

 

 

 

Pål Hasselvold (Norsk Revyfaglig Senter) 28 år fra Rissa, Indre fosen kommune. Har gått teaterproduksjon og skuespillerfag på Nord Universitet, Stand Up og Revy ved Ringerike folkehøgskole og Kulturama i Stockholm. Han jobber i dag som fagansvarlig ved Norsk Revyfaglig Senter. Pål mener revy bør ha temperatur, vilje og egenart.