Norsk Revy inviterer til digital Revyterapi 3. desember kl. 18.00! 

Norsk Revy gjennomførte nylig en spørreundersøkelse, der vi spurte revylagene “Noe du/dere vil skrive om til oss?” Vi fikk tilsvar som “Usikkerhet lammer all aktivitet” og “TRENGER  MEST TRØST I DISSE TIDER!” 

Nå er det nettopp det vi skal prøve på! 

I panelet har vi den kloke revymannen Erik Wist (Professor Emeritus) og Thomas Espenes (Universitetslektor NTNU)

Hva kan de bidra med på Revyterapi tenker du? Jo, de vil snakke om viktigheten av å være i et felleskap, snakke om det emosjonelle i det å stå sammen og det å fasilitere for samtaler i en ikke så lystig hverdag. Vi vil skape en arena for utveksling og snu negative tankeprosesser til å kanskje bli litt mindre negative. 

Underveis i terapien kan man selv velge om man vil komme med det en har på hjertet eller om man kun vil være en iherdig lytter.

La oss se lyset i mørketida!

Klikk på lenken eller meld dere på via e-post. 

Påmelding e-post: [email protected]

Direktelink: Teams: Revyterapi.