Dagrun Gunnarson (49) er ansatt som ny daglig leder hos Norsk Revy og vil ta fatt på jobben fra medio mai.

Gunnarson kommer fra stillingen som personalsjef og leder for fellestjenester hos Fedje kommune. Gunnarson har en bred lederutdannelse, samt kommunikasjon og samfunnsvitenskap fra

Universitetet i Bergen, Høgskolen i Innlandet og Universitet i Sørøst-Norge. Dagrun er en av få som har tatt revystudiet ved Høgskolen i Nord-Trøndelag og har også ett år på Teater og musikk fra Fana folkehøyskole med seg.

Hun er godt kjent med revy og i revymiljøet gjennom mange år som aktiv i Fedje Teaterlag. Hun har vært deltaker på de regionale revyfestivalene «Berre Galskap» på Vestlandet og «Gapskratten» i Møre og Romsdal, og hun har deltatt i NM i revy på Norsk Revyfestival på Høylandet. 

Vi gleder oss til å få Dagrun med på laget! Nå får vi nye betraktninger og innspill fra en engasjert revydame fra Østlandet som har bodd på ei øy ute i havgapet på Vestlandet over 20 år. Dagrun elsker revy og har i tillegg den ledererfaringen og engasjementet vi er ute etter, sier styreleder i Norsk Revy, Hilde Bergebakken, som er godt fornøyd med valget av ny lagleder. Sammen med resten av teamet på Norsk Revyfaglig Senter vil vi jobbe for å gjøre Norge morsommere og ta humor på alvor.

«Revy er verdens beste hobby, og revyfolk er godt folk», sier Dagrun Gunnarson. «Jeg gleder meg utrolig til å få være med på å spre og styrke revysjangeren, bidra til gode revyopplevelser over det ganske land – og ikke minst gjøre Norge morsommere!»