Kjære revyaktører

Både dere som skal stå på scenen, og dere som bare skal hit for å la seg inspirere og heie fram gode revyvenner.Vi gleder oss vannvittig til å ha dere på scenen under NM i revy, og samle det beste som er av norsk revykunst.
Alle revygrupper får øvingsplaner, og det er viktig å respektere disse, da hvert nummer har kun 20 min til øving. Alle øver i kostymer av hensyn til lys og lys.

NM i revy er Norges møtearena for revyinteresserte og vi kan i år også tilby fagkurs og workshops. Vi har, etter deres ønsker, lagt opp til korte kurs; fra 10-12 hver dag, og med variert innhold. Meningen er at terskelen skal være lav for å prøve noe nytt. Vi er blitt en humorfestival, så derfor har vi også kurs i Stand Up, Improvisajon og nysirkus.
Se hele fagprogrammet her:

NM i revy er festivalens kjerne og høydepunkt:
Forestillingene er klar og de finner du her

Ungdomsforestilling:
Norsk Revyfestival er en viktig arena for å rekruttere nye aktører til Norsk revy, derfor arrangerer vi en egen ungdomsforestilling, for aktører mellom 13- 20 år på torsdag kveld 2. juli kl 1900. Vi har egne instruktører og støtteapparat for å følge opp ungdommene, og gjøre opplevelsen på Høylandet best mulig. Vi minner om at ungdomsforestillingen også er kvalifiseringsarena for finalene i NM i revy på lørdag. Det vil bli arrangert en egen premierefest i green room straks etter forestilling. I tillegg tilbyr vi barnerevykurs for alle fra 10-15 år, hver dag under festivalen.

PROGRAM:

I år byr vi på et bredt humorprogram på flere scener. «Det andre teater» er tilstede med et energifylt Instant Broadway show i kveldsteltet på torsdag.
Solsiden, har fått en egen scene i tillegg til å være restaurant og her kan du oppleve variert underholdning hver dag. Vi nevner Seinkveill torsdag med Standup og fredag med Are Sende Osen. Du får også et gjensyn med gamle revynummer med Ole Bergesen i spissen på lørdag.
Se hele programmet her

OVERNATTING:

NB: I år har vi opprettet en egen camp for revygruppene, etter deres eget ønske.
Den heter revycamp Børstad.

De aller fleste revygruppene bor på festivalcampen, men vi kan også formidle privat innkvartering, eller hotell i nærheten. Festivalcamping bestilles via Billettservice, men vi foreslår for revygruppene som ønsker å bo sammen, at dere bestiller plass på revycamp Børstad,- først til mølla !

For privat innkvartering, ta direkte kontakt med Norsk Revyfaglig Senter 74 32 10 50

Her finner du andre overnattingstips

FESTIVALPASS:

(eller Toillvokkobainn, som vi sei på Høylandet)

Årets festivalpass gir deg tilgang til de alle innledende revyforestillinger, andre finale, revyfest alle kvelder, improshow, late night show og 3 måltider.
Årets festivalpass koster kr 2305, som gjør at du sparer 1820,- kr i mot full pris.
Når du kommer til Høylandet, så veksles festivalpassbilletten inn til et bånd: Ei heil vokko med toill, må bli TOILLVOKKOBAINN :)

Her finner du billetinfo.

 JURYKRITERIER:

Hva legger juryen vekt på i sin bedømming? Hva er en god monolog, en god sketsj eller en god tekst?

Her er våre jurykriterier

PRISER:

Norgesmesterskapet i Revy 2015- deler ut følgende priser:

NM for beste monolog

NM for  beste sketsj

NM for beste musikalske innslag

NM for beste tekst

NM for beste scenefremføring

Årets revynummer

OMRÅDEKART:

Her finner du kart over festivalområdet

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.