I 2014 ble det arrangert tilsammen ni regionale festivaler, inkludert studentmesterskapet på Ås i Akershus. Felles for alle regionale festivaler, er at ett av numrene direktekvalifiseres til å delta under NM i revy på Høylandet 1.-5. juli 2015.

Noen av dere har vært så heldige, eller les også flinke, så dere er blitt direktekvalifisert til NM i Revy 2015, fra en av våre samarbeidende regionale revyfestivaler

For dere som er direktekvalifisert gjelder følgende: Du får dekket reisen til og fra Høylandet ut fra statens satser. Du disponerer 8×10 meter innjord på Revycamp-Børstad, og du får festivalpass. Dette gjelder alle som er på scenen i det uttatte revynummeret. Ta kontakt med Norsk Revyfaglig Senter for å avtale reise og opphold.
NB: Ungdom mellom 13 og 20 år deltar på torsdag kveld, og denne forestillingen er også med i uttaket til finalen på like vilkår som de andre.

DIREKTEKVALIFISERTE 2015

«Trojansk hest» fra Lånkerevyen,  Humorfestivalen på Hemnne
«Konfirmantens tanker» fra Olerussen ,Humorfestivalen på Hemne/ungd.forest
«Askepott» fra Tjongsfjordrevyen UNG, Nord-Norsk Revyfestival/ Ungdomsforestilling
«Kverk» fra Isbjørnmafiaen,  Nord-Norsk Revyfestival
«Nei Vel!» fra Tresfjord UL, Gapskratten
«Hæme åtlæne» fraVågstranda UL , Gapskratten
«Pensjonistturen» fra Gaman, Berre Galskap på Fitjar
«Heime hos Modol» fra Ulefossrevyen, Langesund revyfestival
» Jesus elsker alle barna» fra Nerbygda revylag, Solli Revyfestival i Troms
«Dritt OL» fra Solli Ung, Solli revyfestival i Troms/ Ungdomsforestilling
«HMS» fra Isbjørnmafiaen, Fylkesrevyfestivalen i Finnmark
«Oh lala» fra Uka i Trondheim, StudentNM i revy på Uka i Ås
» Wenche blir mor», fra Årnes teaterlag, Glåmdalsrevyen

HER ER DE REGIONALE REVYFESTIVALENE 2014:

Humorfestivalen på Hemne 30.mai til 1.juni 2014

Gapskratten i Tresfjord, 3.-5 juli 2014

Nordnorsk revyfestival på Ørnes 3.-5. Juli, 

Langesund Revyfestival, 15. og 16. august

Solli Humorfestival i Troms 5.-7.september

Berre Galskap på Fitjar, 18.-21. september

Fylkesrevyfestivalen i Finnmark(Lakselv) 10.-12. oktober

Uka i Ås, NM i studentrevy- 10. oktober 

Glåmdalsrevyen på Kongsvinger i januar 2015

De regionale revyfestivalene er våre viktigste samarbeidspartnere og en garantist for at revyen lever over hele landet. Norsk Revy vil være tilstede ved alle de regionale festivalene, som dommere. Vi gleder oss til å se hva som lever av Norsk Revy og oppfordrer alle lokale revylag om å slutte seg til de regionale festivalene. Her er mye å lære og inspirasjon å hente. Vi sees i 2014!

Viktig for revyinteressen

De regionale revyfestivalene er det beste bidraget til å holde revyinteressen vedlike over hele landet. Her kan de lokal revygruppene utfordre og få inspirasjon av «nabogruppene», gå på kurs, og ikke minst stifte bekjentskap med revyentusiaster fra hele regionen. I løpet av helgen skal det konkurreres om beste monolog, beste sketsj og beste musikalske nummer. I tillegg har de ulike festivalene egne priser. En uhildet jury bedømmer numrene ut fra kriterier satt av Norsk Revy.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.