Kjære revyaktører

Både dere som skal stå på scenen, og dere som bare skal hit for å la seg inspirere og heie fram gode revyvenner.Vi gleder oss vannvittig til å ha dere på scenen under NM i revy, og samle det beste som er av norsk revykunst.
Alle revygrupper får øvingsplaner, og det er viktig å respektere disse, da hvert nummer har kun 20 min til øving. Alle øver i kostymer av hensyn til lys og lys.

NM i revy er Norges møtearena for revyinteresserte og vi kan i år også tilby fagkurs og workshops. Vi har, etter deres ønsker, lagt opp til korte kurs; fra 10-12 hver dag, og med variert innhold. Meningen er at terskelen skal være lav for å prøve noe nytt. Vi er blitt en humorfestival, så derfor har vi også kurs i Stand Up, Improvisajon og nysirkus.
Se hele fagprogrammet her:

NM i revy er festivalens kjerne og høydepunkt:
Forestillingene er klar og de finner du her

Ungdomsforestilling:
Norsk Revyfestival er en viktig arena for å rekruttere nye aktører til Norsk revy, derfor arrangerer vi en egen ungdomsforestilling, for aktører mellom 13- 20 år på torsdag kveld 2. juli kl 1900. Vi har egne instruktører og støtteapparat for å følge opp ungdommene, og gjøre opplevelsen på Høylandet best mulig. Vi minner om at ungdomsforestillingen også er kvalifiseringsarena for finalene i NM i revy på lørdag. Det vil bli arrangert en egen premierefest i green room straks etter forestilling. I tillegg tilbyr vi barnerevykurs for alle fra 10-15 år, hver dag under festivalen.

PROGRAM:

I år byr vi på et bredt humorprogram på flere scener. “Det andre teater” er tilstede med et energifylt Instant Broadway show i kveldsteltet på torsdag.
Solsiden, har fått en egen scene i tillegg til å være restaurant og her kan du oppleve variert underholdning hver dag. Vi nevner Seinkveill torsdag med Standup og fredag med Are Sende Osen. Du får også et gjensyn med gamle revynummer med Ole Bergesen i spissen på lørdag.
Se hele programmet her

OVERNATTING:

NB: I år har vi opprettet en egen camp for revygruppene, etter deres eget ønske.
Den heter revycamp Børstad.

De aller fleste revygruppene bor på festivalcampen, men vi kan også formidle privat innkvartering, eller hotell i nærheten. Festivalcamping bestilles via Billettservice, men vi foreslår for revygruppene som ønsker å bo sammen, at dere bestiller plass på revycamp Børstad,- først til mølla !

For privat innkvartering, ta direkte kontakt med Norsk Revyfaglig Senter 74 32 10 50

Her finner du andre overnattingstips

FESTIVALPASS:

(eller Toillvokkobainn, som vi sei på Høylandet)

Årets festivalpass gir deg tilgang til de alle innledende revyforestillinger, andre finale, revyfest alle kvelder, improshow, late night show og 3 måltider.
Årets festivalpass koster kr 2305, som gjør at du sparer 1820,- kr i mot full pris.
Når du kommer til Høylandet, så veksles festivalpassbilletten inn til et bånd: Ei heil vokko med toill, må bli TOILLVOKKOBAINN :)

Her finner du billetinfo.

 JURYKRITERIER:

Hva legger juryen vekt på i sin bedømming? Hva er en god monolog, en god sketsj eller en god tekst?

Her er våre jurykriterier

PRISER:

Norgesmesterskapet i Revy 2015- deler ut følgende priser:

NM for beste monolog

NM for  beste sketsj

NM for beste musikalske innslag

NM for beste tekst

NM for beste scenefremføring

Årets revynummer

OMRÅDEKART:

Her finner du kart over festivalområdet