En instruktør hjelper revylaget med å levendegjøre teksten. Her fra et kurs i revyregi med Arvid Ones på Fitjar. Foto: Siri Aam.

En instruktør tar deg raskest fra A til Å!

Noe av det lureste du og revylaget ditt gjør når dere skal sette opp en revy, er å bruke instruktør. En instruktør frigjør seg lettere fra teksten og ser ofte det dere ikke ser.

Instruktører får liv i en tekst og får den til å fungere på scenen. De hjelper også med å jobbe fram tydeligere karakterer. Dessuten er det greit med en uavhengig tredjepart som kan skjære gjennom ved eventuelle uenigheter i gruppa.

Om du trenger en instruktør, eller om du er en instruktør på leting etter oppdrag - prøv Instruktørkatalogen!

Instruktørkatalogen er en oversikt over instruktører innenfor det frie scenekunstfeltet. Her kan instruktører over hele landet opprette en profil som gjør det enkelt å komme i kontakt med revy- og teaterlag. Instruktørene har selv ansvar for alle kontraktsforhold.

Instruktørkatalogen er et produkt fra SceneFolk, en tidligere teaterallianse mellom Buskerud Teater, Norsk Revyfaglig senter og Vestlandske Teatersenter. SceneFolk realiserte tiltak som rettet seg mot aktører i det frivillige scenekunstfeltet.