nmskole24

Velkommen til NM i skolerevy - 17. april 2024

For tredje gang arrangerer vi NM for skolerevyer og du og din skole kan kjempe om å bli Norgesmestre i skolerevy og den fantastiske NM-pokalen, som skal stå og skinne i skolens lokaler lenge etter at dere har gått ut!

Det er Norsk Revy, som i samarbeid med Frilynt Norge, Hålogaland Amatørteaterselskap (HATS) og Vestlandske teatersenter (VT), inviterer til et digitalt NM for skolerevyer.

Det spilles skolerevy i hele landet, men skolerevyene får sjeldent eller aldri sjanse til å se hverandre. Vi som ikke er en del av skolemiljøet, får heller ikke sett alt. Derfor ønsker vi å mønstre så mange skolerevyer som mulig til denne digitale festen i april!

Hva skjer?
NM foregår digitalt. Vi sender finalen med 11 revynummer direkte onsdag 17. april kl. 19:00 via vårt nettsted humorportalen.no.

Priser
Vi deler ut følgende NM-priser for skolerevyer:

  • Beste idé
  • Beste sketsj
  • Beste sceneprestasjon
  • Beste musikalske nummer
  • Beste monolog
  • Årets revynummer 2024: NM-pokal og kr. 10.000,-

 

Påmeldingsfristen var 1. april

Følg nettarragementet her: NM for skolerevyer 2024

VEILEDNING FOR JURYARBEIDET

 

NB!
Det er mange skolerevyer som allerede er oppført i registeret, sjekk om din skole er oppført her: https://revygrupper.no/foreninger

Dersom dere er oppført med e-postadresse eller mobilnummer skal dere ha mottatt en e-post eller sms med en kode for å redigere i oppføringen og for å kunne melde seg på NM i skolerevy.
Mangler e-postadresse eller mobilnummer, eller at det ikke er riktig informasjon, klikk deg inn her:
https://revygrupper.no/ny, send oss e-post – vi sender deg redigeringskode innen neste virkedag.