Heading skolerevyer

Velkommen til NM i skolerevy - 26. april 2023

Norsk Revy, med samarbeidspartnere, har gleden av å invitere til det andre nasjonale mesterskapet i revy for videregående skoler: NM i skolerevy 2023.
For å nå ut til fleste mulig, satser vi også denne gangen på et digitalt arrangement.

Det spilles revy i hver krik og krok av landet, og dette gjelder heldigvis også for skolerevyer på videregående skoler. De store byene som Oslo, Tromsø, Trondheim og Bergen har lange revytradisjoner. Oslo har en god tradisjon med Revykavalkaden, som samler byens skoler for å spille sammen og konkurrerer om gjeve priser. Tromsø og Trondheim har også samlinger/priser. I tillegg spilles det russerevy og skolerevyer på et utall videregående skoler i hele landet.

Norsk Revy ønsker å samle alle disse, for å løfte frem den spillegleden og den galskap og kreativitet som leveres fra utallige revyscener, men som få dessverre får tilgang til.
Selve forestillingen er digital og består av videopptak av revynummer som dere sender oss, men sendingen vil foregå fra et studio.

Påmelding:
Alle videregående skoler kan delta.
Dere kan melde på 3 revynummer fra hver revy.
En uttaksjury fra Norsk Revy vil velge ut de 20 beste revynumrene som går videre til finalen som sendes onsdag 26. april.

En profesjonell jury er til stede  under sendingen og vil kommentere og dele ut følgende priser direkte:
Beste ide
Beste framføring
Beste musikalske nummer
og den gjeveste av alle: ÅRETS REVYNUMMER - som får pokal, kr. 10.000,- og blir direktekvalifisert til NM i revy 2023.

VEILEDNING FOR JURYARBEIDET

Les mer om påmelding her: https://revygrupper.no/forening?nm-for-skolerevyer&id=352129

NB!
Det er mange skolerevyer som allerede er oppført i registeret, sjekk om din skole er oppført her: https://revygrupper.no/foreninger

Dersom dere er oppført med e-postadresse eller mobilnummer skal dere ha mottatt en e-post eller sms med en kode for å redigere i oppføringen og for å kunne melde seg på NM i skolerevy.
Mangler e-postadresse eller mobilnummer, eller at det ikke er riktig informasjon, klikk deg inn her:
https://revygrupper.no/ny, send oss e-post – vi sender deg redigeringskode innen neste virkedag.

Frist for påmelding er 17. april.