Gapskratten Revyfestival arrangeres 5.-7. juli 2018 i Tresfjord.

Dette er Nord-Vestlandets mesterskap i revy og arrangeres i år for 12. gang.

Gapskratten ønsker å være en pådriver for utvikling av revymiljøet i regionen, og revy og revyentusiasme er hovedfokus for festivalen. Festivalen inviterer revy- og teaterlag til å vise sine beste nummer for publikum og jury. Her får aktørene konstruktive innspill og inspirasjon fra andre revyentusiaster.

Program

Mesterskapet er bygd opp med to innledende forestillinger og en finaleforestilling. Juryen plukker ut nummer fra de innledende forestillingene til finalen. Innslag fra festivalen kvalifiserer til deltaking i NM i Revy på Høylandet i 2019.

Det settes også opp minirevy i Gapskratt-teltet torsdag og fredag, og det spilles dansemusikk torsdag, fredag, lørdag. I tillegg arrangeres det kurs og egen kursforestilling.

Programmet oppdateres fortløpende. Klikk her for å holde deg oppdatert.

Påmelding

Påmeldingsfristen er satt til 3. april 2018. Påmeldingsskjema finner du her. 

Video av påmeldte nummer sendes med lenke til YouTube eller Vimeo. Instruktør Frode Eggen gir fortløpende tilbakemelding på alle innsendte nummer. Uttaket blir gjort etter at påmeldingsfristen er utløpt. Utvelgelsen blir gjort et samarbeid mellom Gapskrattstyret, instruktør Frode Eggen og forestillingsleder Kjersti Aalberg Fossland.

Kategorier og priser

Det konkurreres i kategoriene sketsj, monolog og revyvise/musikalsk nummer.

Det skal kåres vinnere til følgende priser:

  • Årets Gapskratt
  • Isjleskratten
  • Beste sketsj
  • Beste monolog
  • Beste vise
  • Direktenominasjon til Norsk Revyfestival på Høylandet 2019
Gå til festivalens hjemmeside