VI GJØR NORGE MORSOMMERE

Velkommen til Norsk Revy

Norsk Revy består av to stiftelser, Norsk Revyfaglig Senter og Norsk Revyfestival. Norsk Revyfaglig Senter på Høylandet er Norges eneste nasjonale fagsenter for revy. Vår hovedoppgave er å fremme norsk revy innen kulturpolitikk, revymiljøet og hos publikum for øvrig. Målet er å spre og styrke revysjangeren over hele landet.

Vi gjør Norge morsommere!

NORSK REVYFESTIVAL

Norsk Revyfestival er en av Norges største humorfestivaler og arrangeres annethvert år på Høylandet i Trøndelag. NM i revy er hovedattraksjonen på festivalen, som arrangeres 5.-8. juli 2023

TEKSTBANKEN

Trenger du en tekst til en forestilling? Lei en tekst fra Norsk Revyfaglig Senters tekstbank. Her finner du tekster skrevet av forfattere fra hele landet, fra tidenes revymorgen og fram til i dag.

NORSK REVYHISTORISK ARKIV

Revyen er en del av den norske kulturhistorien, og sammen med Nasjonalbiblioteket tar Norsk Revyfaglig Senter vare på revytekstene for å bevare dem for framtida.

Kan vi hjelpe deg?

Norsk Revy er en servicesentral for revymiljøet.
Ikke nøl med å kontakte oss dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp til.

AKTUELT

En million ekstra til Norsk Revy! 

I dag skulle jeg bare ha et kjapt Teams-møte med ordføreren på Høylandet om et samarbeidsarrangement vi skal ha under Norsk Revyfestival, forteller daglig leder Dagrun Gunnarson.  Overraskelsen var desto større…

Les mer »

Les om oss på visitnamdalen.com

Norges morsomste festival – helt klart!

Les mer »

UTTAK TIL NM I REVY 2023

Endelig! Her er deltakerne i NM i revy 2023

Les mer »