Har du og revylaget ditt skrivetørke og mangler tekster til årets revy? Fortvil ikke, vi har hjelpen du trenger.

framside

Last ned Tekstkatalogen og lei tekster som du vil bruke i din forestilling. I  Tekstkatalogen finner du oversikt over alle tekstene i Norsk Revyfaglig Senters tekstbank. Forfatterne er fra hele landet, og alle tekstene har vært igjennom en uttaksrunde før de fikk plass i banken.

I katalogen finner du blant annet "Tusseladden", som vant beste tekst i 2001, "Vikar'n", som vant beste monolog og beste sceneprestasjon i 1997 og visa "Sombys hodepine", som vant beste musikalske innslag i 2009.

Bruk av disse tekstene koster kr 250,- per åpne forestilling og kr 110,- for lukkede arrangementer (privat bruk, uten inngangspenger).

75 prosent av inntektene går direkte til forfatterne.

Det er fullt mulig å gjøre flere av disse numrene mer lokale ved å forandre på stedsnavn og lignende, men større forandringer i teksten må godkjennes av forfatteren.

Vi ønsker stadig å øke kvaliteten og bredden i tekstbanken. Sitter du på revytekster fra tidligere oppsetninger som du vil dele med andre? Send dem til oss for vurdering så kan det hende du får teksten din i katalogen.

Tvi, tvi med revyperioden!

Last ned tekstkatalogen Send inn revynummer

PS: Du trenger Acrobat Reader (gratisprogram) for å lese pdf-filer.