Tro det eller ei, men vår daglige leder har valgt å søke nye utfordringer utenfor revymiljøet. Sannsynligheten er liten, men det er teoretisk mulig at det finnes en person i verden som kan erstatte henne.

Søk på stillingen her.

Et godt revynummer har tre ingredienser: en god idé som viser originalitet og nytenkning, en entusiastisk og overbevisende framførelse av denne ideen – toppet med en vri som overrasker og forundrer.

Når vi tenker oss om, gjelder også dette deg som vil bli vår nye daglig leder. Som leder av et nasjonalt fagsenter for revy trenger vi en som tenker kreativt for å ta oss til nye høyder, som klarer å snakke revyens sak for hele landet og som har det lille ekstra som gjør nettopp deg til den rette for oss.

Dersom du, etter å ha kjent veldig godt etter, føler at denne personen er deg, ber vi deg å ta kontakt med Norsk Revyfaglig senter i form av en søknad med din glitrende CV vedlagt.

Du trenger ikke å ha lomma full av NM-titler fra scenen på Norsk Revyfestival, men du bør være glad i revy, og det er ingen ulempe om du har en kunstnerisk bakgrunn. Som daglig leder i Norsk Revy får du ansvaret for tre veldrevne organisasjoner; Norsk Revyfaglig Senter, Norsk Revyfestival og NRF Salg og Utleie AS, i tillegg til fire humørspredere av noen ansatte. Derfor trenger vi en lagleder som også har solid administrativ erfaring.

Vi holder til i vårt eget lille revyrike på Høylandet, en liten – men du og du, så fin! – bygd i Namdalen. For deg er ikke det rurale en hindring for det nasjonale. Som daglig leder klarer du å tenke hele landet, samtidig som du drifter en kreativ næring på bygda.

Vi pleier å si at et godt revynummer ikke består av kun én suksessfaktor. Det er summen som løfter det fra «greit nok» til «genialt!». Sånn er det med deg også. Skulle du komme til finalen, vil du bli bedømt av en jury som er streng, men rettferdig. Førstepremien er altså fast ansettelse i drømmejobben.

For spørsmål om stillingen:

Les mer og søk på stillingen her.Norsk Revyfaglig Senter er Norges eneste nasjonale fagsenter for revy. Vår hovedoppgave er å fremme norsk revy innen kulturpolitikk, revymiljøet og hos publikum for øvrig. Målet er å spre og styrke revysjangeren over hele landet. Norsk Revyfaglig Senter har flere utviklingsprosjekt innen teater og revy, og er en av fire samarbeidspartnere i SceneFolk, en nasjonal forening som jobber for å utvikle norsk amatørteater. Senteret administrerer også Norsk Revyfestival.

Norsk Revyfestival er en av Norges største humorfestivaler og arranger NM i revy. Festivalen er et utstillingsvindu for det beste innen norsk revy. I løpet av 30 år har over fire tusen revygrupper tatt imot applaus fra enda flere publikummere i teltene på Høylandet.  

NRF Salg og Utleie AS er et datterselskap av Norsk Revyfestival og drifter utstyret som brukes under festivalen.

Les mer om Norsk Revy her.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.