Tro det eller ei, men vår daglige leder har valgt å søke nye utfordringer utenfor revymiljøet. Sannsynligheten er liten, men det er teoretisk mulig at det finnes en person i verden som kan erstatte henne.

Søk på stillingen her.

Et godt revynummer har tre ingredienser: en god idé som viser originalitet og nytenkning, en entusiastisk og overbevisende framførelse av denne ideen – toppet med en vri som overrasker og forundrer.

Når vi tenker oss om, gjelder også dette deg som vil bli vår nye daglig leder. Som leder av et nasjonalt fagsenter for revy trenger vi en som tenker kreativt for å ta oss til nye høyder, som klarer å snakke revyens sak for hele landet og som har det lille ekstra som gjør nettopp deg til den rette for oss.

Dersom du, etter å ha kjent veldig godt etter, føler at denne personen er deg, ber vi deg å ta kontakt med Norsk Revyfaglig senter i form av en søknad med din glitrende CV vedlagt.

Du trenger ikke å ha lomma full av NM-titler fra scenen på Norsk Revyfestival, men du bør være glad i revy, og det er ingen ulempe om du har en kunstnerisk bakgrunn. Som daglig leder i Norsk Revy får du ansvaret for tre veldrevne organisasjoner; Norsk Revyfaglig Senter, Norsk Revyfestival og NRF Salg og Utleie AS, i tillegg til fire humørspredere av noen ansatte. Derfor trenger vi en lagleder som også har solid administrativ erfaring.

Vi holder til i vårt eget lille revyrike på Høylandet, en liten – men du og du, så fin! – bygd i Namdalen. For deg er ikke det rurale en hindring for det nasjonale. Som daglig leder klarer du å tenke hele landet, samtidig som du drifter en kreativ næring på bygda.

Vi pleier å si at et godt revynummer ikke består av kun én suksessfaktor. Det er summen som løfter det fra «greit nok» til «genialt!». Sånn er det med deg også. Skulle du komme til finalen, vil du bli bedømt av en jury som er streng, men rettferdig. Førstepremien er altså fast ansettelse i drømmejobben.

For spørsmål om stillingen:

Les mer og søk på stillingen her.Norsk Revyfaglig Senter er Norges eneste nasjonale fagsenter for revy. Vår hovedoppgave er å fremme norsk revy innen kulturpolitikk, revymiljøet og hos publikum for øvrig. Målet er å spre og styrke revysjangeren over hele landet. Norsk Revyfaglig Senter har flere utviklingsprosjekt innen teater og revy, og er en av fire samarbeidspartnere i SceneFolk, en nasjonal forening som jobber for å utvikle norsk amatørteater. Senteret administrerer også Norsk Revyfestival.

Norsk Revyfestival er en av Norges største humorfestivaler og arranger NM i revy. Festivalen er et utstillingsvindu for det beste innen norsk revy. I løpet av 30 år har over fire tusen revygrupper tatt imot applaus fra enda flere publikummere i teltene på Høylandet.  

NRF Salg og Utleie AS er et datterselskap av Norsk Revyfestival og drifter utstyret som brukes under festivalen.

Les mer om Norsk Revy her.