Ingen god revy uten gode tekster!

Nå oppfordres revyaktører over hele landet til å søke om Sparebank 1 SMNs Revytekststipend for 2017.

Stipendet på kr. 25 000,- er rettet mot revytekstforfattere som ønsker å utvikle seg. I tillegg til stipendet tilbyr Norsk Revyfaglig Senter en kontorplass i én måned i våre lokaler, hvor forfatteren kan finne arbeidsro og inspirasjon.

I søknadsbrevet skriver du hvorfor du ønsker dette stipendet. Legg også ved tre eksempler på tekster du har skrevet. Søknaden sendes til fagansvarlig Hanne Vilja Sagmo: [email protected].

Søknadsfrist: 15. juni 2017.

Tidligere vinnere:

2011: Egil Aslak Aursand Hagerup
2013: Anne Berit Sivertsen
2015: Terje Stamnes

Statutter for Sparebank 1 SMNs revytekststipend

  1. Revytekststipendiet er på kr. 25 000,-
  1. Norsk Revyfaglig Senter og Sparebank SMN 1 står bak stipendiet.
  1. Stipendiet kan søkes av amatør revytekstforfattere i alle aldre.
  1. Stipendiet er spesielt rettet mot revytekstforfattere som ønsker å utvikle seg innen produksjon av kort-tekster, med humor og satire som virkemiddel.
  1. Stipendiaten plikter å gi to tekster til NRS tekstbank. Forfatteren får honorar for utleie. Stipendiaten skal ha et innlegg under årets revyfaglige seminar i regi av NRS, om tekstskriving og virkemiddel.
  1. Sekretariatet for stipendiet er lagt til Norsk Revyfaglig Senter.
  1. Utlysningen av stipendiet skjer i festivalår i forbindelse med påmelding, med søknadsfrist 15 juni.
  1. Overrekkelsen av stipendiet og kunngjøring skjer i forbindelse med Norsk Revyfestivals forestillinger, og skal overrekkes av Sparebank 1 SMN og Norsk Revyfaglig Senter sammen.
  1. Revytekststipendet er ment til bruk for å utvikle seg videre som revytekstforfatter, og er tenkt til kursing og inspirasjon. Norsk revyfestival er blitt en del av det internasjonale FRINGE festival-nettverket, og vi oppfordrer vinneren om å besøke Fringe Edinburgh festival . Se https://www.edfringe.com/,