Hanne Vilja Sagmo tar over som konstituert daglig leder i Norsk Revy.

I vår ble det kjent at Anita Østby gir seg som daglig leder i Norsk Revy, etter elleve år i sjefsstolen.

– Å jobbe med revy er noe av det morsomste jeg har fått lov til å gjøre, men etter 14 år ved Norsk Revyfaglig Senter vil jeg se hvilke andre muligheter som finnes der ute, sa den avtroppende revylederen da nyheten ble kjent.

Stillingen på Høylandet ble lyst ut før sommeren, men ingen av søkerne var riktige for de utfordringene som venter. I påvente av ny sjef tar Hanne Vilja Sagmo derfor over som konstituert daglig leder fra 1. november. Sagmo er i dag faglig ansvarlig i Norsk Revy.

– Styret er veldig glad for at Hanne ville ta på seg ansvaret som konstituert daglig leder i overgangsperioden til ny daglig leder er på plass, sier styreleder Hilde Bergebakken. Hun mener Sagmo har gjort en fenomenal jobb som fagansvarlig over mange år, i tillegg til at hun kjenner organisasjonen godt.

– Styret er i gang med en strategiprosess der vi sammen med ansatte og samarbeidspartnere meisler ut strategien for de kommende år. Når den er klar før jul vil vi vite mer om hvilke kvalifikasjoner ny leder av Norsk Revy bør ha. I den overgangsfasen vi er i nå er vi veldig glade for at Hanne tar utfordringen med å lede organisasjonen. Hun vil få god hjelp og støtte av Anita Østby som fortsatt blir med oss en tid framover.