Humordoen skal lede finalen i NM i revy på Høylandet.

Kjøp billett.

Billettsalget til Norsk Revyfestival 2019 har startet og nå er det kjent at duoen fra NRK-suksessen Sofa kommer til revybygda i sommer.

– Revy er så mye mer enn stand-up, det er en eksplosjon av glede og latter. Vi gleder oss veldig begge to, sier komiker Adam Schjølberg.

Selv om de fleste kjenner han og makker Tore Petterson fra TV, har duoen spilt sammen på scener over hele Norge i over 15 år. Begge har vokst opp med revy og bruker ofte elementer fra sjangeren i sine forestillinger.

De folkekjære komikerne skal være konferansierer på finaleforestillingen i NM i revy, som er den store avslutningen på Norsk Revyfestival 2019.

Gå til festivalens hjemmeside.

Savner revy

Komikeren, som opprinnelig er fra Kjerringøy, holder til i hovedstaden. Der savner han revy.

– Norsk underholdning er så mye mer enn det som skjer i Oslo, det tror jeg mange glemmer. Det blir stort å få være en del av festivalen og presentere det beste av norsk revy til publikum, sier han.

Den andre i duoen, Tore Petterson, har i høst vært dommer i TV-programmet Skal vi danse på TV2, hvor han har fått oppmerksomhet for sine kreative antrekk.

– Nå er det ikke vi som skal stå i sentrum i finaleforestillingen, det er revyaktørene, men du skal ikke se bort ifra at Tore tar med noen fjær oppover til Høylandet, ler Adam.

Kjøp billett