«Hælge» med Halsarevyen er et av numrene du får se i NM i revy. Her fra Nordnorsk Revyfestival. Foto: Heidi Steiro.

Disse revynumrene er tatt ut til NM i revy 2019, som arrangeres på Norsk Revyfestival 10.-14. juli.

FØRSTE SEMIFINALE, TORSDAG 11. JULI

Kjøp billett.

RevynummerGruppe
Knotten blandakorKvitter fra Knotten
Hurra for….Dimnarevyen
BlåturenMelhus Revylag
FrierferdenHommelvikrevyen
Nye NamsosStrøbend Revytjoneri
En togpendlers marerittHamarrevyen 2018
Helt naturligSt. Olavs Revylag
Tut TUTVennastranda Revylag
VisningSkatvalsrevyen
Te OversTeaterlaget Håssåsig
MoskusUKA-17 Ta-De-Du!
Rapunzel, RapunzelGrilldressgjengen
StengetidDragvollrevyen
BiPolarekspedisjonenIndre Beitstadfjord Revylag
GavenLurarevyen
I all ydmykhetSanderevyen
IntegreringBLØGG
TorpedoSjetne Teaterlag
OrgandonorenSkøy
KlikkhoreriLånkerevyen

ANDRE SEMIFINALE, TORSDAG 11. JULI

Kjøp billett.

RevynummerGruppe
NyttårstalenAsylrevyen
På konstant leiting2 halve og 1 hel
BarbieTjongsfjordrevyen
Effektiv gravferdRingsaker Teater
Eig bles ut et lysUL Framhug
En trend som sprer sæ som pestenSpellaget Gauken
Menneskets beste vennSkøy
Aill slags tøvSaksvik Teaterlag
Ei skapelsesberetningHarran Ungdomslag
VærmeldingFedje teaterlag
BarneskirennØrland Teaterlag
Peer GyntHøgheim og Solvoll Teaterlag
MaydayØrland Teaterlag
Primitivt korrektHalsarevyen
Frodig språkIsbjørnmafian
NynazistenKvitter fra Knotten
Stakkars mannKvitter fra Knotten
HælgeHalsarevyen
Troverdig historieLånkerevyen
Sjæfen over ailleTrøndershow

TREDJE SEMIFINALE, FREDAG 12. JULI

Kjøp billett.

RevynummerGruppe
TapenLeirgjøkan
PlastStudentrevyen i Tromsø
SkapdemonstrantenHumorutvalget
Kjeinnt vesst et ubehag Mølna Teaterlag
KistaIndre Beitstadfjord Revylag
90 årUL Framhug
Liv LagaFlorarevyen
JE ÅNordbygdarevyen
LivsstilsendringPå Grensen
FAULurarevyen
BønneteppeStrand Revylag
#me2Halsarevyen
Grundig undersøkelseLånkerevyen
NoccnoVossalåt
Hyllesten2 halve og 1 hel
PowerSkøy
Patriot songMalangsrevyen
SentraliseringIsbjørnmafian
StemmenAsylrevyen
By på dæ sjølLånkerevyen

FJERDE SEMIFINALE, FREDAG 12. JULI

Kjøp billett.

RevynummerGruppe
Midtveis i livet 2 halve og 1 hel
MannenArkitektrevyen 2019 – Manifesto
Betania BluesFitjar Teaterlag
I fremste rekkeRevygruppa Gangspærr
Vi bruke berre heisSang-Lir-A
TrekkføglaSpellaget Gauken
Kjære OlavSjetne Teaterlag
TidstyvenEquinor revygruppe Midt-Norge
Siste snev av lys og nådeKlungervik Humor og Kanari ACME
FastpasientenVoss sjukehus revygruppe
SkattekamerateneNerbygda Revylag 
Fikse littUKA-17 Ta-De-Du!
Guta på hjulHemne teaterlag
Ut av komfortsonenMalangsrevyen
Kassa på RemaGamlisungdommen
Fjernsyns teatret Altarevyen 
KornsirklaVOLLBO-revy-LAG
FilmkveldMalangsrevyen
FestivaldoRuth Kristin T Trå
Finnmark SamelandAltarevyen 

FEMTE SEMIFINALE (UNGDOMSFORESTILLING), LØRDAG 13. JULI

Kjøp billett.

RevynummerGruppe
Vi har det bra nokMalangsrevyen
BerkortBudal Ungdomslag
Fakta, teori og praksisSkirevyen
ResirkulertØrnesRevyen UNG
Organ-isasjonKrokenrevyen
SlippersBragerevyen
BokstavbarnaSpellaget Gauken
Jeg har valgt det selvStovnerrussen
Fra punkt A til punkt BSandkassa
Vikingen Krokenrevyen
Lægg du egentlig merke te verden7. klasse 2018 Høylandet barne- og ungdomsskole
Barbiedukkens viseSandkassa
MannenHemnerussen
Se opp!Ringsaker Teater
AllergiUL Framhug
Årets RusselåtGrongrussen 2018 
Torvalds filmskuespillerskuespillskole for skuespillere eller bare folk genereltBragerevyen
MeeTooØrland Teaterlag
Curlingbarna Altarevyen 
Livet i gåstolTjongsfjordrevyen
Hallo! Vi kjæm fra tiendeSandkassa
Gå til festivalens hjemmeside

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.