Hanne Vilja Sagmo gir seg som daglig leder i Norsk Revy i juli 2020. Her fra opptoget under Norsk Revyfestival 2019. Foto: Tor Ivar Viken.

Etter elleve år, hvorav de to siste årene som daglig leder, har Hanne Vilja Sagmo bestemt seg for å gi seg i Norsk Revy.

– Jeg har hatt en fantastisk tid i Norsk Revy. Å være daglig leder for Norsk Revyfaglig Senter og Norsk Revyfestival har vært den morsomste jobben i mitt liv, men nå er det på tide med en forandring i livet.

Søk på stillingen: Daglig leder Norsk Revy

Krevende, men morsomt
I løpet av sin tid i organisasjonen har Sagmo vært med på å arrangere seks revyfestivaler på Høylandet.

– Det har vært utrolig morsomt å skape nye konsepter med mange dyktige folk, både ansatte og frivillige, men nå kjennes det greit om noen andre kommer inn og ser festivalen og NM i revy med nye øyne. Festivalbransjen er hard og det er viktig med fornyelse, sier hun.

Sagmo legger ikke skjul på at det er en krevende, men spennende jobb som nå er ledig.

– Når man er daglig leder i Norsk Revy skal man følge opp revyen over hele landet. Det er mye jobb, men man får reist mye og møtt mange morsomme og dyktige folk, forteller hun.  

Sagmo forlater ikke organisasjonen helt, men skal jobbe videre i en deltidsstilling med utviklingsprosjekter i samarbeid med ny daglig leder. I tillegg har hun planer om å realisere drømmen om egen bedrift.

– Jeg har lenge ønsket å starte for meg selv innen prosjektledelse, så det er noe jeg gleder meg til å utforske. Jeg vil også studere, og håper jeg får tid til å dyrke revyhobbyen, sier hun, og ser for seg flere instruktøroppdrag i Namdalen.

Mulighet til å tenke nytt
Styreleder i Norsk Revy, Hilde Bergebakken, ser på situasjonen som en mulighet til å tenke nytt.

– Det blir ikke lett å fylle Hannes sko i Norsk Revy, men samtidig er det en anledning for oss å tenke nytt. Det er en av Norges morsomste kulturstillinger som nå er på markedet, så vi håper på gode kandidater til stillingen.

Hun er glad for at Sagmo har gitt styret beskjed i god tid at hun ønsker å slutte.

– Vi håper vår nye daglig leder er på plass i god tid før Hanne gir seg i stillingen i juli, og er glade for at hun har sagt seg villig til å bli med oss videre i en delstilling innen det revyfaglige samtidig som hun jobber med egne planer.

Søk på stillingen