Endelig blir det revyfestival på Høylandet igjen med humor, folkeliv og fest.

Det kribler godt i lattermuskulaturen når vi kan ønske alle velkommen til Høylandet igjen 5.–8. juli, fire år siden forrige ordinære festival i 2019.

– Det føles utrolig godt å være tilbake for fullt etter pandemi og digital festival i 2021. Vi gleder oss til å snu Høylandet på hodet i sommer sammen med Norges herligste publikum og fantastiske underholdere på scenen, sier daglig leder Dagrun Gunnarson i arrangøren Norsk Revy.

Det beste av Revy-Norge

Revyfestivalen starter med opptog i Høylandet sentrum onsdag 5. juli. I løpet av uka og helga står revygrupper fra hele landet på scenen. På finalen lørdag 8. juli skal flere norgesmestre i revy kåres.

SE HELE PROGRAMMET HER: https://norskrevyfestival.no/program/

– Vi har sett mye bra revy det siste året, så vi er sikre på at folk som kommer til Høylandet i sommer vil kose seg og flire mye. Skal vi komme med en liten innsiderapport så virker det som om revygruppene i år er ekstra gira på å vise seg frem på norsk revys største scene, sier Gunnarson.

Kompakt festival og bedre mattilbud

Årets festivalpublikum vil også få oppleve festivalen samlet på ett festivalområde med et stort sirkustelt Sparebank 1 NM-teltet, sidescenen NTE Solsiden og mat- og mingleområde – i tillegg til årets nyvinning minisirkusteltet Åpenbar.

– Med et mer kompakt festivalområde blir det enklere å gå rundt og få med seg alt det morsomme som foregår. Vi har jobber kontinuerlig med å utvikle serveringstilbudet. Her skal det være mye lokalt, godt og smakfullt for alle, sier Gunnarson.

Campingen er halve mora

I år kan de tilreisende som trenger overnatting bo i telt eller i campingvogn på Børstad camp, eller i en egen bobilcamp ved Circle K.

– Det er en dårlig bevart hemmelighet at campen tar over for underholdningen når det ikke foregår ting på festivalscenene. Campen er halve moroa med å delta på revyfestivalen, sier Gunnarson.

Populært bygdefestband spiller

Foruten revyforestillingene vil det også være familiearrangement og annen underholdning, blant annet bankett og bingo med Torill Tombola onsdag kveld. Lørdag kveld blir det fest med Hagle, som kommer med sitt store arsenal av hits.

– Vi er stolte over å være et av få spillesteder til partyfavorittene Hagle i sommer. De kommer til å lage en tullete artig bygdefest for både ung og gammel, sier Gunnarson og legger til:

– Dette blir utrolig gøy. Norges morsomste festival er tilbake og denne gangen slår vi på stortromma!

Kontaktperson: Dagrun Gunnarson, daglig leder i Norsk Revy, tlf. 952 42 371, E-post: [email protected]

 

Faktaboks

Norsk Revyfestival på Høylandet med NM i revy

Arrangeres 5.–8. juli

Ble arrangert for første gang i 1987

Ca. 100 revygrupper fra hele landet konkurrerer for å bli norgesmestre i revy