Lillelørdag er en digital møteplass på Zoom. Her er aktører fra alle kanter av landet invitert til en felles møteplass, for en time med kreativt påfyll av forskjellig slag.
På Lillelørdag får du og/eller din gruppe tips og triks, mulighet til å ha samtaler, stille spørsmål eller bare logge deg på og lytte hjemme fra din egen stue, uten å reise noe sted.
 
Covid-19 førte til at folk som trives foran, bak og på scenen, fant veien til digitale møteplasser. I dette landskapet kom flere teaterorganisasjoner sammen for å skape en slik møteplass. Erfaringene så langt er at en gratis, digital og faglig møteplass, med forskjellige temaer, arrangører og mulighet til faglig påfyll, fungerer veldig godt. Samarbeidspartnere er: Norsk Revy, Frilynt, Drama og Teaterpedagogene, Buskerud Teater, Vestlandske Teatersenter, Spelhandboka og Hålogaland Amatørteaterselskap.
Oversikt over høstens arrangement finner du på Scenefolk.no