Det er med stor glede og entusiasme vi igjen inviterer til

NASJONAL REVYKONFERANSE
5. april 2024, på Oslo Nye Teater, Teaterkjeller’n.
10:00-16:00

Her vil lokale revylag, profesjonelle utøvere, revyentusiaster og revyhjerter møtes for en skikkelig revyfagdag. Komiker Sandra Spjelkavik leder oss gjennom åpningsforestilling, panelsamtaler, foredrag og revyfaglig påfyll.

Denne dagen spør vi oss: Er det revy?Revyen er et viktig kulturuttrykk som lever over hele landet, fra scener i gymsal og samfunnshus til profesjonelle scener som Latter, Teaterkjeller`n og Chat Noir .

NM i revy på Høylandet trekker til seg flere tusen revyentusiaster fra hele landet, skolerevyer og lokalrevyer går for fulle hus, og i de store byene kan man få inntrykk av at komikerne bare blir flere og flere – og publikum bare vil ha mer og mer. 

 

 

Revyen har vært en viktig talerstol helt siden 1850-årene, med alt fra den profesjonelle revyscenen med sparkepiker og sleivspark mot statsapparatet til den lokale revygruppas parodi på ordføreren. 
Revyens oppdrag er å kommentere sin samtid. Revyene har derfor med tiden naturlig utviklet seg både i form og innhold gjennom årenes løp og på den måten holder den seg levende som kulturuttrykk.

Velkommen til Nasjonal revykonferanse 5. april 2024, Teaterkjeller’n i Oslo.

Lunsj og middag i Kaffistova (v/Bondeheimen)

 


Konferanse m/lunsj: kr. 350,- (eks. billettavgift)
Full pakke (m/middag og revy): kr. 1000,- (eks. billettavgift)
Billetter kjøpes her https://www.ticketmaster.no/artist/nasjonal-revykonferanse-billetter/1247183

Allergier/matintoleranser meldes til [email protected]