Her er vårt fagtilbud til deg som er interessert i revy, humor og scene:
I år har vi valgt korte workshops fra kl. 10-12 hver dag. Kursinnholdet varierer fra dag til dag. Det betyr at du kan få flere smakebiter av ulike sjangere. Alle workshops koster 200 kroner og arrangeres på Høylandet skole.

NTE elektrikeren

   Torsdag 2 juli

            Fredag 3.juli

   Lørdag 4.juli

Workshop 1.Se hele nummeret!
Revyanalyse ved
Anki Gerhardsen
Workshop 5.Se hele nummeret!
Revyanalyse ved
Anki Gerhardsen
Workshop 8.Se hele nummeret!
Revyanalyse ved
Anki Gerhardsen

 

Workshop 2.Å leve av humor
ved Sigmund Kveli
Harald M. Bremnseth
Arnt Egil Rånes


Workshop 6. Stå opp for deg selv
Innføring i Standup med
Christer Torjussen
Workshop 9.Komiker på heltid! 
Møt festivalartist Trine Lise Olsen

Workshop 3. Improvisasjon
for nybegynnere

Det andre teater
AVLYST!!
Workshop 7. Idéskaping og skrivetips
Anne Berit Sivertsen fra Lånkerevyen

 

Workshop 4. Barnerevy 10-14 år

Det andre teater

 

Barnerevy 10-14 år

Det andre teater

Barnerevy 10-14 år

Det andre teater

NYTT : Nysirkus- skole. Gratis tilbud for alle som vil lære å sjonglere, balansere etc. . Alle dager klokka 1130-1230 på Leikvollen.

Barnerevy for barn i alderen 10 til 14 år går over tre dager. Pris: 500 kroner.

 HER KAN DU MELDE DEG PÅ KURS: 

 

Om workshopen og kursholderne:

 

Å leve av humor

Sigmund Kveli, Harald Morten Bremseth og Arnt Egil Rånes.
Fra Det du ikke visste om Trønderrocken.

Trioen vil snakke om veien fra amatørscenen til å leve av hobbyen sin. De vil fortelle om sine valg og erfaringer.
• Finne samarbeidspartnere.
• Organisasjons- og samarbeidsformer.
• Markedsføring.
• Prispolitikk.
• Strategisk og bedriftsøkonomisk tenking.

Kveli Rånes Bremseth er ei show- og humorgruppe som setter opp egenproduserte forestillinger basert på egene ideer, tekster og musikk. De har så langt satt opp forestillingene “Det du ikke visste om trønderrocken” og “Bygd for fart”. Disse er sett av nærmere 30.000 publikummere.

Gruppa består av:

Arnt Egil Rånes er kanskje mest kjent som sologitaristen i DDE. Han er musikalsk ansvarlig i gruppa, og komponerer alle melodiene. Han har også ansvar for booking og markedsføring.
Harald Morten Bremseth ble utropt til “Norges beste revyskuespiller” av revy-nestor Tom Sterri under NM i Revy på Høylandet i 2013. Som tekstforfatter, aktør og instruktør i Lånkerevyen har han en uendelig rekke av premierte stjernenummer. I vår gruppe er han først og fremst skuespiller og instruktør.
Sigmund Kveli har også flere NM-titler i revy. “Kvelihumor” har blitt et varemerke på en humorsjanger bestående av underfundig ordlek og underlige scenefigurer. I gruppa er han først og fremst tekstforfatter og skuespiller.

Stå opp for deg selv

Innhold: En effektiv innføring i standup: Idéarbeid, tekstskriving og fremføring

Christer Torjussen er komiker på fulltid, tekstforfatter, småbarnspappa, grillentusiast og i eksistensiell midtlivskrise.

Han har 15 års sceneerfaring, tilknyttet Latter og Standup Norge, blitt tildelt det som er av priser innen sitt felt, blant annet Komiprisen på NRK.
Han tituleres som arbeidshest og gudfar i det norske standupmiljøet.

Ideskaping og skrivetips

Her får du tips til hvordan du kan jobbe ut ideer og enkle, men gode skrivemetoder.
Anne Berit Sivertsen er Lånkerevyens skrivenestor, og har levert gode tekster i en årrekke.
I 2013 vant hun Norsk revyfestivals Revytekststipend, og holder mange skrivekurs for revygrupper.

Å se hele nummeret

Et dagskurs som tar utgangspunkt i en verktøykasse som kan brukes for å analysere egne revynummer eller skrive om revy i andre tekster som program, anmeldelser og fagartikler.

Kursleder: Anki Gerhardsen, journalist og teaterkritiker.
Arrangør: HATS
Program:
Kl 1000- 1200: Verktøykasse for revyanalyse
Kl 1300-1500: Forestilling
Kl 1515-1615: En gjennomgang av forestillingen

De av deltagerne som ønsker å produsere tekster eller anmeldelser, til aviser – egne hjemmesider- sosiale medier eller bloggen https://detskrivendepublikum.wordpress.com/about/ kan få personlig veiledning fra kursleder for sine tekster.
Dette gjøres utenom de oppsatte kurstidene.

Improvisasjon for nybegynnere

I denne workshopen vil fokus være på de viktigste og mest grunnleggende virkemidlene i improvisasjon. Vi vil gjøre øvelser som er laget for å lære improvisatører å slippe kontrollen, si ja og å gjenkjenne og ta imot tilbud fra seg selv og motspilleren. Det vil også bli en liten smakebit på enkle virkemidler for å lage interessante karakterer.

Veslemøy Mørkrid har jobbet som skuespiller i ti år. Hun jobber som frilanser ved forskjellige teatre, nå sist i Trollmannen fra OZ på Hålogaland Teater, og i diverse TV- og filmproduksjoner, nå sist i Spill meg på NRK og tv-serien Okkupert som kommer på TV2 til høsten, men hun har basen sin i ensemblet på Det Andre Teatret i Oslo. Ved Det Andre Teatret underviser hun kursene «Impro på scenen» og «Impro for historiefortellere»

Komiker på heltid

Møte med festivalartist Trine Lise Olsen
– Hvordan jeg gikk fra noen få karakterer og et fiasko tv program til å jobbe fulltid som komiker?
– Kurs jeg har gått på og valg i forhold til avtaler og oppdrag.
– Hvordan jeg jobber med karakterer og tekster, fra ide til scene.
– Mange råd, forhåpentligvis er noen gode og nyttig for deg.

Trine Lise Olsen var vinner av «Den norske humor» i 2009 og har siden den tid underholdt over hele  landet. Hun begynte å gjøre Stand up i 2010, og sjarmerer i dag folk med sin selvironiske og frekke stil. Hun balanserer fint på kanten og tar deg over et par ganger med glimt i øyet.
Startet Stand up nord i Tromsø, hatt eget stykke på Hålogaland Teater med «Æ har rett». Her har hun høstet strålende kritikker.

Trine Lise Olsen er årets festivalartist hvor hun vil vise «Æ har rætt», ha Stand up og workshop.

Personvernerklæring

Personvernerklæringen handler om hvordan denne nettsiden samler inn og bruker informasjon om besøkende. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19), og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18, 1.ledd). Juridisk eier av nettsiden er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta nyhetsbrev og benytte del- og tipstjenesten. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

1. Webanalyse og informasjonskapsler (cookies)

Som en viktig del av arbeidet med å lage et brukervennlig nettsted, ser vi på brukermønsteret til de som besøker nettstedet. For å analysere informasjonen, bruker vi analyseverktøyet Google Analytics. Google Analytics bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen som samles inn av Google Analytics, lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. En IP-adresse er definert som en personopplysning fordi den kan spores tilbake til en bestemt maskinvare og dermed til en enkeltperson. Vi bruker Google Analytics sin sporingskode som anonymiserer IP-adressen før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den lagrede IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

2. Søk

Hvis nettsiden har søkefunksjon så lagrer informasjon om hvilke søkeord brukerne benytter i Google Analytics. Formålet med lagringen er å gjøre informasjonstilbudet vårt bedre. Bruksmønsteret for søk lagres i aggregert form. Det er bare søkeordet som lagres, og de kan ikke kobles til andre opplysninger om brukerne, slik som til IP-adressene.

3. Del/tips-tjenesten

Funksjonen "Del med andre" kan brukes til å videresende lenker til nettstedet på e-post, eller til å dele innholdet på sosiale nettsamfunn. Opplysninger om tips logges ikke hos oss, men brukes kun der og da til å legge inn tipset hos nettsamfunnet. Vi kan imidlertid ikke garantere at nettsamfunnet ikke logger disse opplysningene. Alle slike tjenester bør derfor brukes med vett. Dersom du benytter e-postfunksjonen, bruker vi bare de oppgitte e-postadressene til å sende meldingen videre uten noen form for lagring.

4. Nyhetsbrev

Nettsiden kan sende ut nyhetsbrev via epost hvis du har registrert deg for å motta dette. For at vi skal kunne sende e-post må du registrere en e-postadresse. Mailchimp er databehandler for nyhetsbrevet. E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du sier opp abonnementet. E-postadressen slettes også om vi får tilbakemelding om at den ikke er aktiv.

5. Påmelding, skjema

Nettsiden kan ha skjema for påmelding, kontaktskjema eller andre skjema. Disse skjemaene er tilgjengeliggjort for publikum for å utføre de oppgaver de er ment å gjøre. Påmeldingsskjema er for at besøkende kan melde seg på eller registrere seg. Kontaktskjema er for at besøkende enkelt kan sende en melding til nettsidens kontaktperson. Vi ber da om navnet på innsender og kontaktinformasjon til denne. Personopplysninger vi mottar blir ikke benyttet til andre formål enn å svare på henvendelsen. Skjema sendes som epost via Mailgun som tredjepartsløsning. Hele innsendelen blir lagret hos Mailgun i 24 timer. Mellom 24 timer og 30 dager er det kun mailheader som blir oppbevart før innsendelsen blir slettet etter 30 dager. Årsaken til denne lagringen er for å bekrefte om eposter blir sendt fra nettsiden og videresendt til riktig mottaker. Når eposten er mottatt av mottaker så er det opp til mottaker å avgjøre Databehandlingsbehovet av eposten.

6. Side- og tjenestefunksjonalitet

Det blir brukt informasjonskapsler i drift og presentasjon av data fra nettsteder. Slike informasjonskapsler kan inneholde informasjon om språkkode for språk valgt av brukeren. Det kan være informasjonskapsler med informasjon som støtter om lastbalanseringen av systemet slik at alle brukere blir sikret en best mulig opplevelse. Ved tjenester som krever innlogging eller søk kan det bli brukt informasjonskapsler som sikrer at tjenesten presenterer data til rett mottaker.

7. Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.