7. klasserevyen ved Høylandet barne- og ungdomsskole under NM i revy 2015. Foto: NRF/Tor Ivar Viken.

Skolerevy er ikke bare for elever på videregående skoler. Alle barn fra mellomtrinnet og oppover kan spille revy, og det kan gjøres i én bestemt klasse eller på tvers av aldersgrupper.

Revy gir barn og unge gode opplevelser både foran og bak scenen, og er et perfekt virkemiddel til å bygge klassemiljø! I tillegg favner en revyproduksjon flere læringsmål. En revyforestilling bruker elementer fra norsk- og samfunnsfaget, i tillegg til musikk, dans og drama.

En skolerevy kan gjennomføres som et intensivt prosjekt, eller som et kunst- og kulturtiltak over lenger tid. Norsk Revyfaglig Senter har erfaring med å arrangere begge deler.

Vi hjelper deg med å komme i gang og tilbyr råd og veiledning underveis. Norsk Revyfaglig Senter samarbeider med ansvarlig lærer, som får metodisk veiledning i kreative prosesser. Vi tar barna gjennom idéfasen, skriveprosessen og veileder gruppa i å få teksten levende på scenen.

Ta kontakt med oss dersom du vil ha hjelp fra oss til din skolerevy, enten på e-post: [email protected] eller på telefon 74 32 10 50.