Hanne Vilja Sagmo, rådgiver i Norsk Revy. Her fra et kurs på Fitjar. Foto: Siri Aam.

Trenger dere å kickstarte revyarbeidet?

Er dere en gjeng som vil sette opp revy? Så bra! Revy er det morsomste som finnes, men det kan være en lang prosess fra idéfasen til den ferdige forestillingen. Det viktigste er å komme i gang, og her kan det være lurt å få litt starthjelp.

Med en kickoff får dere en pangstart på arbeidet med revyen. Det kan også være en idé for allerede eksisterende revylag som trenger å finne igjen revygnisten.

Kurset tilpasses etter hvilket behov dere har, men tar i utgangspunktet for seg den første fasen i arbeidet med en revy: idéfasen. Her får dere ulike verktøy til å jobbe fram gode idéer til tekster, som man kan kna videre på i den kreative prosessen.

Ta kontakt med oss dersom du her interessert i mer informasjon: [email protected] eller tlf. 74 32 10 50.