Hommelvikrevyen, her ved Rakel Sivertsen og Aina Kristiansen, med nummeret “Tonearten” under NM i revy 2017. Foto: NRF/Tor Ivar Viken.

Når du skal sette opp en revyforestilling eller et teaterstykke er det mye som skal tenkes gjennom for at forberedelsene og gjennomføringen skal gå lettest mulig.

“ABC for revy” er et av resultatene av kulturprosjektet ”På Scenekanten”, og er en veiledning til deg som skal sette opp en revy. Heftet kan forhåpentligvis gi deg noen gode tips når du skal lage et innslag til høstfesten, underholde i aksjonsuka eller sette opp en hel revy!

I heftet, som du kan laste ned nederst på siden, finner du tips til planleggingen av en forestilling, den kreative prosessen og hvilke effekter og virkemilder du kan bruke for å løfte det ferdige resultatet.

Klikk her for flere tips.

”På Scenekanten” fikk støtte gjennom kulturmidlene som LNU (Landsrådet for Norges Barne- og Ungdomsorganisasjoner) forvalter, og var et samarbeidsprosjekt mellom 4H Norge og Norges Bygdeungdomslag i 2007.

Heftet er laget i samarbeid med 4H Norge og Noregs Bygdeungdomslag, og utarbeidet av Birthe Marit Bøhn, Guro Stenersen, Hanne Medlien, Ranveig Herheim og Frøydis Barstad.

Last ned heftet som pdf