23.-24. november byr vi på En latterlig helaften og tar med oss utvalgte revynummer til Olavshallen. Dette er aktørene som skal stå på scenen.

I 30 år har Norsk Revyfestival på Høylandet levert humor av folket til folket. Nå inviterer vi med oss noen utvalgte revyfavoritter til å underholde i Trondheims storstue.

Landets beste skole- og studentrevyer

I «En latterlig helaften» byr vi på høydepunkter fra Høylandet, men også noe nytt du aldri har sett før. Kom og se bredden av norsk revy!

Det blir blant annet storfint besøk fra Skam-skolen Hartvig Nissen videregående skole i Oslo. Nissenrevyen ble kåret til Årets skolerevy i hovedstaden i vinter og tar med seg utvalgte godbiter fra den prisbelønte revyen.

Les mer: Skam-skolen kommer til Olavshallen.

I tillegg kommer UKErevyen fra Trondheim. De ble nylig kåret til Norges beste studentrevy i NM i studentrevy på Ås. Nummeret “Fikse litt” er fra forestillingen “Ta-De-Du” og vant pris for både Beste musikalske og Årets revynummer.

Les mer: Norges beste studenrevy.

Må oppleves på scenen

Kvitter fra Knotten og Lånkerevyen kommer også og tar med seg sine største talenter. For å sitere Adresseavisen:

Aina Kristiansen, Pål Tyholt og Tomas Woldseth må oppleves på scenen!

Aktører på scenen: Bjørn og Trygve Stuevold (Saksvik Teaterlag), Inge Kristiansen, Odd Ivar Berg, Kviter fra Knotten, Kjeidar, Torgeir B. Ødegården, Staut Teaterlag, Ole Bergesen (Fitjar Teaterlag), Lånkerevyen, UKErevyen, Nissenrevyen og Harran UL.

Kjøp billett.

Kjøp billett