På Solli Humorfestival i 2016 vant Malangsrevyen direktekvalifisering til Norsk Revyfestival med nummeret “Strikkemani”. Der ble de norgesmestere i klassen beste musikalske innslag. Foto: NRF/Tor Ivar Viken.

Høsten er rett rundt hjørnet og det betyr flere revyfestivaler. De neste månedene kommer de som perler på en snor, fra Langesund i sør til Lakselv i nord. Merk deg datoene for din nærmeste festival, og husk – det er fortsatt mulig å melde seg på noen av dem.

Før sommeren ble Nord-Norsk Revyfestival, Humorfestivalen i Hemne og Gapskrattfestivalen arrangert. Her kan du lese hvilke revygrupper som vant direktekvalifisering til NM i revy 2019: Veien til Høylandet.

Langesund Revyfestival

17.-18. august inviterer Langesund damekor til revyfestival i Wrightergaarden.

Festivalen starter fredag med offisiell åpning og åpen mikrofon. Lørdag er det opptog og forestilling på kvelden. I dommerpanelet sitter Brede Bøe, Rune Dahl Bjørnsen og Marte Fløan Beisvåg.

Klikk her for å lese mer om festivalen.

Solli Humorfestival

14. og 15. september er det duket for nok en Solli Humorfestival på Solli samfunnshus i Troms. Syv revylag er klare for vennskapelig konkurranse om direktekvalifisering til NM i revy 2019.

Klikk her for å holde deg oppdatert på festivalen.

Berre Galskap

20.-23. september fylles Fitjar til randen med revyfolk når Berre Galskap nok en gang inviterer til fest.

Festivalen, som arrangeres for niende gang, består av to innledende kvalifiseringsforestillinger og en storslått finale.

Siste frist for påmelding er 31. august.

Les mer om festivalen her.

Fylkesrevyfestivalen i Lakselv

12.-14. oktober inviterer BLØGG til revyfestival i Lakselv i Finnmark for 27. gang.

Hvert lag kan melde på tre nummer og det må fylles ut ett skjema for hvert revynummer. Påmeldingsfrist er 31. august 2018.

Følg med her for oppdateringer.

NM i studentrevy

UKA i Ås er vertskap for årets NM i studentrevy 2018, som arrangeres 19. oktober.

Klikk her for mer informasjon.